Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agram

Bandiću odbijen zahtjev za ukidanjem mjera opreza

Bandić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/8
27.02.2015.
u 11:15

Bandić je tražio da se mjere ukinu, no odbijen je uz obrazloženje da se treba ispitati još 100 svjedoka

Milan Bandić ljutit je izašao iz zgrade zagrebačkog Županijskog suda, nakon što je sudac istrage odbio zahtjev njegove obrane da mu se ukinu mjere opreza.

Kao što je poznato, nakon što je uhićen u aferi Agram, određen mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Istražni zatvor mu je zamijenjen jamčevinom od 15 milijuna kuna i mjerama opreza zabrane kontaktiranja sa svjedocima i obnašanja gradonačelničke dužnosti.

Bandić je tražio da se mjere ukinu, no odbijen je uz obrazloženje da se treba ispitati još 100 svjedoka.

>> Ukinite zabranu obnašanja gradonačelničke dužnosti

Komentara 31

DU
Deleted user
11:33 27.02.2015.

Da to je pravda na kukriku način,pravomćno osuđeni lopov Vlahušić koji čeka još jedan postupak,može biti gradonačelnik i kandidirati se za još jedan mandat,neka mi netko kaže da su samo HDZ-ovci lopovi imati će što pročitati od mene.

Avatar mali322
mali322
11:28 27.02.2015.

Bandinjooo....

Avatar KalebJosua
KalebJosua
11:26 27.02.2015.

Uskok je inace vrlo ucinkovit. Moraju zaradit placu pa bi mogli ovim 100 svjedoka ispitivati par godina a Bandica ce mo zalediti dok oni to obave!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije