Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naj policajci Međimurja 2015.

Ante i Franjo spasili oca koji je ostao bez sina i supruge

Naj policajci
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
23.09.2015.
u 08:27

Priznanje im je donijelo spašavanje Valentina Fogadića iz Totovca, koji je skočio u jezero nakon što je doznao da je pronađeno mrtvo tijelo njegova sina Patrika.

- Najveća nagrada nam je spašen ljudski život - kažu Ante Goleš iz Savske Vesi i Franjo Dolenec iz Kotoribe, koji su proglašeni najboljim policijskim službenicima na području Policijske uprave međimurske.

Priznanje im je donijelo spašavanje Valentina Fogadića iz Totovca, koji je skočio u jezero nakon što je doznao da je pronađeno mrtvo tijelo njegova sina Patrika. Bilo je to 8. srpnja, trećeg dana potrage za dječakom kojeg je, kako se pokazalo, majka odvezla u smrt, namjerno sletjevši automobilom u duboki kanal HE Dubrava. Njezino je tijelo pronađeno dan nakon Patrikovog.

- Poslali su nas jezero, na lokaciju na kojoj je pronađen leš djeteta, da osiguravamo mjesto događaja i prilazni put. Uskoro je stigao i otac koji je uzrujan istrčao iz vozila hitne pomoći i bacio se u jezero. Potrčali smo za njim, skočili u vodu i uspjeli ga izvući - kaže Franjo.

Kad se bacio u jezero, Valentin je zazivao Patrikovo ime i vikao da ne može živjeti bez njega. Alen i Franjo interventni su policajci, a u policiji su osam godina. Nagradu za naj policajce osmislili su portal emedjimurje i PU međimurska, a priznanja su uručena na Sajmu prevencije i sigurnosti u Prelogu.

>> U jezeru pronađeno i mrtvo žensko tijelo. Valentin Fogadić: Pustite me da tugujem u miru

>> Zašto je u smrt odvela Patrika? On joj je bio sve

Komentara 3

VK
vječni krojf
09:56 23.09.2015.

Dali su bas zasluzili nagradu?Da spasili su oca,ali oca koji je uveliko pridonio toj tragediji.Otac koji nije gajio puno za sina koji je otkrio njegovu tajnu o dvojnom zivotu.Da je bio suprug i otac kako treba ta se tragedija nebii desila.To skakanje u jezero je bila obicna gluma jer je znao da su tamo mediji i da ce to zabiljeziti.Mediji bi morali istraziti njegov zivot po Slavoniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije