Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena potraga

U jezeru pronađeno i mrtvo žensko tijelo. Valentin Fogadić: Pustite me da tugujem u miru

ivana fogadić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/20
09.07.2015.
u 19:17

Policija je u popodnevnim satima izvijestila da je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića, pronađenog jučer u 18 sati, utapanje

Utvrđeno je da je u jezeru HE Dubrava pronađeno tijelo žene. Leš je u takvom stanju da će prepoznavanje biti otežano – kažu u policiji. Istraga će se, kažu, voditi pod pretpostavkom da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Sutra je, pak, u planu obdukcija i prepoznavanje pronađenog tijela. Možda će, dodaju, trebati provesti DNA analizu. Ipak, najvjerojatnije se radi o nestaloj Ivani Fogadić. Tijelo je pronađeno gotovo u ravnini s dječakovim, no s druge strane jezera.

– Molim medije da me puste da tugujem u miru – kazao je suprug Ivane i otac dječaka Patrika, Valentin Fogadić.

Nakon što je u jezeru HE Dubrava jučer pronađeno tijelo petogodišnjeg Patrika Fogadića, jutros je nastavljena potraga za njegovom majkom Ivanom. Oko 15 sati je u jezeru u predjelu Struge pronađeno mrtvo tijelo koje su u vodi pronašli ribolovci i pozvali policiju. Još nije službeno potvrđeno da je riječ o tijelu nestale Ivane Fogadić, no sumnja se da se radi upravo o njoj.

Lokacija na kojoj je  tijelo pronađeno nalazi se na istom jezeru na kojem je jučer pronađen Patrik, ali na drugoj obali, na području Varaždinske županije, pa je u izvlačenje tijela uključena PU varaždinska.

Vatrogasci jutros izvukli automobil, obdukcija pokazala da je uzrok Patrikove smrti utapanje

Vatrogasci su jutros u nastavku potrage iz jezera vitlom izvukli prazan automobil koji je jučer detektiran sonarom, a u njemu su pronađeni dokumenti Ivane Fogadić. Na vozilu, koje je pronađeno na pet i pol metara dubine, razbijeno je vjetrobransko staklo, a desni bočni prozor je spušten, što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone. Oštećenja su na automobilu nastala zbog siline udara u vodu pa se pretpostavlja da je Ivana vozila vrlo brzo prije nego se zaletjela u kanal. Plavosiva Opel Astra pronađena je točno 7 kilometara od mjesta gdje je jučer pronađeno tijelo dječaka, a pretpostavlja se da ga je do tamo odnijela vodena struja.

Policija je u popodnevnim satima izvijestila da je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića, pronađenog jučer u 18 sati, utapanje. Provedeno je i prepoznavanje tijela te je i službeno utvrđeno da je riječ o  Patriku.

Podsjetimo, Patrik Fogadić s majkom Ivanom nestao je u noći s nedjelje na ponedjeljak, a tijelo je u jezeru kod Preloga u smjeru Cirkovljana, u raslinju tik uz asfaltirani nasip, pronašao prolaznik.

Na jezero je jučer stigao i Valentin Fogadić, otac dječaka koji je istrčao iz vozila hitne pomoći i skočio u jezero, vičući: "Patrik! Patrik! Ne mogu ja bez njega!" Prisutni su ga izvukli iz jezera i ponovno uveli u vozilo hitne pomoći te je potom odvezen s mjesta tragičnog događaja.

Podsjetimo, te noći kada su nestali Ivana i Patrik Fogadić, Ivana je oko 1.00 sat na Facebook profilu napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore – da će se sebi i sinu oduzeti život. Posljednji signal s njezina mobitela uhvaćen je u ponedjeljak ujutro u međimurskoj općini Orehovici. Majka i sin odvezli su se u Opel Astri plavosive boje.

>> Tijelo nestalog dječaka (5) pronađeno u jezeru, otac skočio u jezero vičući: Patrik! Patrik!

Komentara 303

R1
R1971D
09:04 09.07.2015.

Strašno me potresla ova vijest, samo o tome razmišljam, zašto, zašto je uzela nevini život, ma kako teško bilo, vjerujem da joj nije bilo lako, ali ovo nije nikakvo rješenje, zašto je ugasila ove lijepe očice...anđele mali, počivaj u miru...

OR
@orlando
09:16 09.07.2015.

Razumijem kad netko ide osvetiti svoje dijete, a da se ide svetiti preko dijeteta, e to ne razumijem.

KR
krizevcifranc
09:17 09.07.2015.

Ako ima boga zaslužila je dupli pakao, svoje dijete ubit strašno prestrašno, opravdanja nema da joj je bilo neznam kako teško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije