Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.10.2010. u 12:00

Zasad nije jasno odakle kod šefa carine roba vrijedna 120 tisuća kuna kakve se ne bi posramio ni šef šanera.

Mladen Barišić, bivši šef Carine koji se pod teškim optužbama našao u remetinečkom pritvoru, imao je osim strasti prema novcu i skupim satovima vrlo neobičnu sklonost prema novim košuljama. Istražitelji koji su pregledali njegov stan pronašli su među ostalim i četrdeset uredno složenih, neraspakiranih muških košulja poznate marke “Brioni” od kojih je svaka vrijedna gotovo tri tisuće kuna. Zasad nije jasno odakle kod šefa carine roba vrijedna 120 tisuća kuna kakve se ne bi posramio ni šef šanera.

Tko će danas hvaliti Sanadera za 40 tisuća dolara


Ivo Sanader je “kompletna i ozbiljna osoba”, poruka je koju je jedna lobistička tvrtka u SAD-u trebala promovirati za 39.300 dolara, koliko je u studenom 2003. platio HDZ. Koliko bi takva usluga koštala danas?

Stipe Petrina birače nazvao zaostalim kretenima

Stipe Petrina, primoštenski načelnik, na zanimljiv se način uključio u obračun s demokracijom koji je započeo Kerumov zamjenik Jure Šundov. Splitski dogradonačelnik izjavio je da “nije uopće bitno ima li netko većinu u Vijeću ili nema. Nisu izbori bili zbog toga da bi netko imao većinu u Vijeću”, a Petrina je otišao korak dalje izjavom da “ne voli demokraciju”, već se zalaže za prosvijećeni apsolutizam kao najidealniji tip društva.

Za Petrinu su birači za koje se on “tuče”, destruktivni “zaostali kreteni” koji njega samo “koče i ocjenjuju”. Stipe Petrina pritom zaboravlja isto što i Kerumov zamjenik Šundov, da su na svoje funkcije došli upravo demokratskim putem, voljom birača koji će ih ocijeniti na idućim izborima. Pa ćemo vidjeti za koga će glasati zaostali kreteni.

Komentara 4

DO
doktorica
16:58 02.10.2010.

taj je sigurno potekao iz siromaštva i sad gomila košulje......

SM
Smijesko
23:51 02.10.2010.

Odakle vi novinari znate što je sve pronađeno u pretresu Barišićevog stana ?

KO
Kontry
01:08 03.10.2010.

@Smiješko, pa sve \"tajne\" podatke koji procure iz murije, novinari dobiju od onog smrada Miljuša koji u muriji ima debele žnjore, a panduri mu za neku pinkicu daju povlaštene informacije! Pa odi pred Heinzelovu pogledaj vozni park djelatnika, kaj misliš da si to mogu od plaće priuštiti! A polovica njih su poluimbecilni retardanti postavljeni po babu i stričevima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?