Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.08.2011. u 12:00

Ivanu Čehoku dosadno je čekati suđenje. Odlučio se natjecati na prijevremenim izborima za gradonačelnika.

Ivanu Čehoku dosadno je čekati suđenje. Odlučio se natjecati na prijevremenim izborima za gradonačelnika, javlja Regionalni tjednik. Biračima će se moći pohvaliti novim iskustvom. Zatvorskim.

Hoće cipelarinu jer na posao ne idu avionom

Ruža Lelić, ravnateljica Doma zdravlja u Osijeku, suočena s pobunom, odlučila je angažirati geodeta. Stručnjak bi trebao izmjeriti točnu udaljenost koju svaki od zaposlenika mora prevaliti od kuće do posla. Petsto kuna cipelarine dobit će samo oni čija je kuća udaljena najviše 1000 metara. Problem je nastao, javlja Glas Slavonije, kada se dio zaposlenika požalio da im je krivo izračunata udaljenost. To što žive “dvjesto metara zračne linije” od posla ne znači ništa jer, kažu, na posao ne idu avionom. Šteta. Ostat će i bez naknade za kerozin.

Luka Modrić krenuo u štrajk. Čeka da mu se raščisti u glavi

Luka Modrić krenuo je u štrajk. Nezadovoljan je jer silom želi zaigrati za Chelsea. A dok se transfer ne realizira, Modrić neće trenirati niti igrati za Tottenham. Trener Harry Redknapp kaže da Modrićeva glava “trenutno nije čista” od silnih milijuna na koje misli. Grubo je to reći obespravljenom gastarbajteru koji u Londonu crnči za jadnih 50 tisuća eura tjedno. Harry, bolje ti je da zašutiš jer ni tvoja glava neće biti čista kad te Modrić po njoj opali Marxovim “Kapitalom”.

“Dalmacija u mom oku” u izvedbi zagrebačkih plavih

Zdravko Mamić javno je obećao da nakon povratka iz Malmöa neće raditi show. Da neće biti ni tamburaša ni potrganih majica. Rekao je da će igrači nakon pobjede umjesto na cajke ravno u krevetiće. Štoviše, Mamić je odlučio pomiriti hrvatski Sjever i Jug pa će igrače prije počinka postrojiti i narediti im da svom vjernom navijaču u Splitu na telefon pjevuše neku njegovu. Hoće li Mišo Kovač biti počašćen modrom verzijom pjesme “Dalmacija u mom oku” ili možda “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”, zasad nije poznato. Čeka se odgovor iz Hajduka. Mogli bi Ripperu otpjevati “Dinamo ja volim”.

Komentara 7

IW
iwek
20:36 24.08.2011.

Taj Regionalni tjednik, koji se dijeli besplatno i služi za pranje novca tvrtki T7VIS, je vlasništvo tajkuna Patafte, Čehokovog pajdaša. Zna li netko još neki list u Hrvatskoj čiji se tiraž od 50.000 primjeraka dijeli kak reklamni listići?

HE
heraklit88
20:56 24.08.2011.

Gosp. Ivan Čehok je jedan od najboljih i najobrazovanijih gradonačelnika u Hrvatskoj. Po čuvenom antičkom filozofu Platonu najbolji je vladar filozof, a gosp. Čehok je upravo to. Žele ga selektivno uništiti interesni lobby npr. jednog Čačića koji tipičan primjer kriminalcalca u kravati, HDZ-a, SDP i svih koji se žele ogrebati o glasove koje bi zasluženo dobio ovaj prosvijećeni i dobar čovjek. Zato dajem iskrenu podršku!

Avatar atrpimir
atrpimir
14:03 24.08.2011.

moj glas opet ide njemu! kakvi sve poltroni, ubojice i lopovi hodaju slobodno, a pun ih je hdz, sdp, hns i ids! Čačić je ubio dvoje ljudi! u kuku koaliciji ako pobijede bit će podpredsjednik?! Izdajnik je bio predsjednik države,e, da ne nabrajam dalje .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?