Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad loše krene

Seksi ring djevojka dobila otkaz u Bellatoru, uništili joj auto, ukrali prtljagu...

Jade Bryce
Foto: Instagram
03.01.2015.
u 15:00

Bryce kaže da su joj samo priopćili kako je kompanija odlučila krenuti u drugom pravcu.

Ako je Bjorn Rebney bio lice ispred Bellatora, plavuša Jade Bryce je bila seksipil te promocije. No, privlačna Bryce je prije nekoliko dana dobila otkaz ili bolje rečeno novi šef Scott Coker nije produžio njen ugovor. Nekog posebnog razloga nije bilo, a Bryce kaže da su joj samo priopćili kako je kompanija odlučila krenuti u drugom pravcu. U kojem?

- To ne znam. Ne znam što planiraju, vjerujem da će uzeti novu plavušu jer je Mercedes brineta. Sigurno će htjeti imati raznolikost kod ring djevojaka. Naravno, neke druge promocije sigurno plaćaju više i možda pružaju više, no Bellator je bila moja obitelj. Davali su mi nešto drugo i bilo mi je teško otići. I sada mi je teško i čudno pomisliti da tu ekipu više neću viđati svaki tjedan - izjavila je razočarana plavuša, piše Fightsite.

 

Ovo nije jedina loša stvar koja joj se dogodila proteklog mjeseca. Uz otkaz, netko je ring djevojci uništio automobil dok je bila na odmoru u Južnoj Americi. No, ni tamo se nije provela najbolje. Prtljaga joj je ukradena, a zapela je u pokvarenom autobusu, koji se nije mogao pomaknuti 36 sati. Putnici su bili bez hrane čitavo vrijeme.

>>Mirko Filipović: Ishii je satima povraćao nakon što sam ga nokautirao

>>'Fujitu sam gurnuo, jer nema pravo kvariti mi slavlje'

Komentara 8

Avatar Babaluji x
Babaluji x
16:58 03.01.2015.

ta baš ima jako sreće :))

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:27 03.01.2015.

Kaj sad...Odlucili su postaviti novi namjestaj, sto znaci da stari ide u smece...ili u karitas.

Avatar mg940
mg940
15:49 03.01.2015.

Kad te hoće, hoće te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije