Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO FILIPOVIĆ:

Ništa ne smiruje kao uređivanje i održavanje travnjaka! Moj najdraži hobi!

Mirko Filipović
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.06.2015.
u 09:21

Aludirao je na sramotni događaj s Poljuda, ali pritom i "uhvatio" priliku pohvaliti se pred bogatim auditorijem uistinu impozantnim travnjakom.

Mirko 'Cro Cop' Filipović aktivan je na Facebooku i to znaju svi koji ga barem površno prate, pa tako ne propušta komentirati aktualnosti, od kojih je posljednja vezana uz utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj između Hrvatske i Italije (1:1).

Naravno, nije se osvrnuo na rezultat već na činjenicu da je nepoznati počinitelj "ukrasio" travnjak stadiona Poljud nacističkim simbolom. Kukasti križ veličine deset puta deset metara otkriven je tijekom utakmice, što je bilo i više nego prekasno te bi hrvatska nogometna reprezentacija čak mogla biti izbačena iz kvalifikacija, a samim time i Europskog prvenstva, na koje bi se regularnim putem svakako kvalificirala.

- Ništa ne smiruje kao uređivanje i održavanje travnjaka! Moj najdraži hobi! Kako mi ide procijenite sami - napisao je na svom Facebook profilu najbolji borac u hrvatskoj povijesti.

Jasno je time aludirao na sramotni događaj s Poljuda, ali pritom i "uhvatio" priliku pohvaliti se pred bogatim auditorijem uistinu impozantnim travnjakom.

 

Nista ne smiruje kao uredjivanje i odrzavanje travnjaka!moj najdrazi hobi!kako mi ide procjenite sami..

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on Friday, June 12, 2015

>> Splitska policija podnijela prijavu za kukasti križ na Poljudu!

>> Ministar Ostojić o kukastom križu: Da se zvijezda ukazala bilo bi viđeno!

Komentara 14

DU
Deleted user
12:54 13.06.2015.

Mirko Hrvatino naša . Legendo.

DI
DiogenIZsinope
10:33 13.06.2015.

ako ce nas netko izbaciti to ste vi novinari

FR
franjo
23:05 13.06.2015.

Jel' počeo jesti travu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije