Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitna istraga

Splitska policija podnijela prijavu za kukasti križ na Poljudu!

Kukasti križ
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/13
13.06.2015.
u 08:24

Policija je uzela izjave od djelatnika splitske tvrtke Jadro koji održavaju travnjak na stadionu u Poljudu.

Djelatnici policije u civilu hitro su se po završetku utakmice pojavili na poljudskom travnjaku, uzeli uzorke s terena kako bi otkrili kako je nastao kukasti križ. Podnesena je prijava protiv nepoznatog počinitelja, uzorci trave idu na obradu u Centar za krim istraživanja Ivan Vučetić u Zagrebu nakon čega će puno toga biti jasnije.

Policija je uzela izjave od djelatnika splitske tvrtke Jadro koji održavaju travnjak na stadionu u Poljudu.

Pojavile su se i fotografije s treninga Italije gdje se naziru obrisi svastike, ali smatra se da se tek pod svjetlima reflektora moglo dobro razaznati što se vidi na travnjaku.

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>> HNS: Ovo je sabotaža, kriminalno djelo! Šuker: Jako sam ljutit!

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>> Vapaj naših nogometaša: Valjda će Uefa biti milostiva!

Komentara 174

Avatar onoffon
onoffon
08:53 13.06.2015.

Ajmo razmislit tko bi najviše profitirao od nove kazne Hrvatskoj za ovaj čin? Sve me ovo neodoljivo podsjeća na operacije "Labrador" i "Opera" koje su bile akcije kontraobavještajne službe JNA (KOS) od 19. kolovoza 1991. a koje su provodile u početnoj fazi Domovinskog rata u Zagrebu i kada su u Židovskoj općini u Zagrebu i na židovskomgroblju na zagrebačkom Mirogoju podmetnute i aktivirane eksplozivne naprave. Glavni je cilj bio svjetskoj javnosti hrvatsku vlast predstaviti kao profašističku i stvoritiprotuhrvatsko raspoloženje kod židova i šire svjetske javnosti.

YE
yelloman
08:46 13.06.2015.

evo ja sam antifašist i po uvjerenju i obiteljski sam iz za neke iz komunističke obitelji,ali ovo je stvarno tjeranje maka na konac. ove blijede crte ne predstavljaju svastiku.tko god je pokrenuo ovu priču ne želi dobro RH.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:53 13.06.2015.

Svima koji danas imaju imendan čestitam;naime ,danas je sv.Ante ime koje u Hrvatskoj ima pozitivno ozračje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije