Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.01.2013. u 12:00

“Sindikalni vođe nisu krivi što narod ne izlazi na ulice”, kaže Sever.

Spomenka Avberšek, predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi, strahuje da će je vođe drugih sindikata napasti nakon što je u Slobodnoj Dalmaciji izjavila doslovce: “Blago svakoj hrvatskoj vladi kraj ovakvih sindikata”.

Nije bila u pravu jer njezin kolega Krešimir Sever, čelnik NHS-a, u istom listu za izostanak organiziranih prosvjeda u zemlji s 370.000 nezaposlenih optužuje – narod! “Sindikalni vođe nisu krivi što narod ne izlazi na ulice”, kaže Sever i žali se da im se “ni članovi ne žele odazvati”.

Benediktinke otvorile na Facebooku profile i umrežile mobitele

Benedikta Perinčić, časna majka iz Zadra, potvrdila je da benediktinke više nisu odvojene od svijeta kao što se izvan samostana sv. Marije uobičajeno pretpostavlja. Te su opatice privukle pažnju još kupnjom 50 dionica Hajduka, čime su ušle u 20 najvećih dioničara kluba. Sada su otišle korak dalje i otvorile profile na Facebooku, a nabavile su i mobitele umrežene preko VPN-a. “Mi jesmo odvojene i zatvorene, ali molitva nema granica”, objašnjava tehnološki iskorak Benedikta.

Sveta Helena – odlično ime za novi zatvor

Davor Štern, konzultant, predlaže da se trgovački centar Sveta Helena prenamijeni u – zatvor! Ideja je logična jer nam nedostaje zatvorskih kapaciteta, a i ime je pogođeno. Na Svetu Helenu je, podsjetimo, interniran Napoleon.

Šišljagićevi dečki 
punih trbuha i džepova

Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan i predsjednik HDSSB-a, našao se u nezgodnom položaju nakon što je otkriveno da je donedavni ravnatelj tamošnjeg Zavoda za javno zdravstvo, Stjepan Rudan istaknuti član HDSSB-a, imao enormne troškove reprezentacije. Jutarnji piše da je Rudan tijekom dvije godine svaki dan, uključujući subote i nedjelje, na ručkove i večere trošio 2500 kuna.

Rudan je smijenjen baš kao i Rudika Gmajnić, još jedan istaknuti HDSSB-ovac. Gmajnić je bio na čelu osječkog Doma zdravlja, a proslavio se isplatom više od milijun kuna za stimulaciju i prekovremene sate koje je sam sebi odobravao. Šišljagiću je stranka puna moralnih vertikala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?