Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znate li što je Hansgrohe Select u kuhinji?

Hansgrohe
Foto: Hansgrohe
1/4
PR
Autor
PR članak
19.05.2015.
u 08:45

Hansgrohe Metris Select kuhinjska miješalica sa svojom pametnom Select tipkom omogućuje dodatnu slobodu pokreta u kuhinji i oko sudopera

Uporaba kuhinjske miješalice na dnevnoj osnovi je česta, radi punjenja posuđa, pranja voća i povrća ili pranja ruku od brašna ili neke druge namirnice. Što učiniti tada i kako uštedjeti na vremenu i ne odlagati posudu prilikom punjenja vode? Kako otvoriti ili zatvoriti vodu ne prljajući miješalicu rukama od brašna?

Hansgrohe, proizvođač specijaliziran za proizvodnju miješalica i tuševa u svoj asortiman uvrstio je sada i Hansgrohe Metris Select kuhinjsku miješalica sa Select tipkom koja omogućuje upravljanje vodom dok ste u pokretu, bez prekidanja procesa pripreme hrane.

Pritisnite pravu tipku – Select tipku

Kod Hansgrohe Metris Select kuhinjske miješalice, protok vode i temperatura vode namještaju se na dobro poznat način – upravljanjem ručicom koja je postavljena na boku miješalice, međutim, ključna funkcija tipke Select je zaustavljanje ili pokretanje dotoka vode na prednjoj strani miješalice, dok bočna ručica miješalice stoji u poziciji otvoreno. U praksi to znači da Select tipkom možete upravljati laktom, nadlakticom ili nadlanicom, što znači da površinu miješalice ne morate dodirivati prljavim rukama. Za korištenje Hansgrohe Metris Select kuhinjske miješalice ne trebate struju jer je tehnologija Select tipke mehanička. Tipku Select pokreće zaporni ventil unutar miješalice koji zatvara i otvara protok vode, na pritisak.

Dizajn prikladan svakom stilu kuhinje

Hansgrohe Metris Select izuzetno je atraktivnog izgleda. Četvrtasta , zaobljena forma postolja miješalice vrlo dobro se uklapa s oblikom sudopera. Izljevna cijev je pak okruglog presjeka, što potvrđuje Hansgrohe sklonost stilskim detaljima. Površinska obrada može biti sjajni krom ili mat nehrđajuči čelik, a izljev miješalice se može zakrenuti za 150 stupnjeva, što je izuzetno važno ukoliko se koristi dvostruki sudoper.

Više možete saznati na www.hansgrohe.hr, a proizvode možete vidjeti uživo u Hansgrohe izložbenom salonu na adresi: Horvatova 82, Zagreb. 

Želite prijaviti greške?