Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE PROIZVOD

Zbog salmonele: Povlači se domaća trajna kobasica

Ilustracija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
17.05.2019.
u 11:08

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podacima

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se zbog salmonele povlači domaća trajna kobasica od 200 grama koju proizvodi Obrt Bođirković iz Borova.

Riječ je o domaćoj trajnoj kobasici od 200 grama, LOT broja 066, najbolje upotrijebiti do 10. 6. 2019., proizvođača Obrta za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda Bođirković, vl. Živojin Bođirković, Školska 14, Borovo, odobrenog broja 1112, zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp, navodi se u priopćenju.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podacima.

Pogledajte i video: Mobitelom skenira hranu i otkriva ima li bakterija

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:09 17.05.2019.

Dati dotičnom gospodinu Živojinu da jede svoje kobasice, a onda ga poslati u Srbiju neka ga tamo liječe. Za to vrijeme oduzeti mu svu imovinu i putovnicu, te zabraniti ulazak u Republiku Hrvatsku. Tako je to u uređenim zapadnim zemljama.

DU
Deleted user
11:57 17.05.2019.

U Borovo Selo cu ici samo kada zatreba opet.

MO
moškov
12:08 17.05.2019.

kupujte pupavcevo sdss ovsko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije