Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBROJAVANJE DO WEEKENDA

Vodeći stručnjaci govorit će o seksu, lažima i nekretninama u politici

Na konferenciji za medije najavljen program 12. Weekend media festivala
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
11.09.2019.
u 16:14

Jučer je najavljen program 12. Weekend Media Festivala.

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand Park Hotelu Rovinj. Tako ukratko glasi rezime impresivnog programa ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji je jučer predstavljen javnosti. Već 12. izdanje najvećeg komunikacijskog festivala u regiji održat će se od 19. do 22. rujna u Rovinju, očekuje se više od 5000 sudionika, a stručnjaci stižu iz cijelog svijeta.

– Festival okuplja najrelevantnije stručnjake koji će raspravljati o događajima koji su obilježili godinu iza nas i trendove koje očekujemo u nadolazećem razdoblju. Ove godine dominiraju teme iz TV sektora, proizvodnje sadržaja, novinarstva, kao i niz aktualnih poslovnih tema – rekao je direktor programa Nikola Vrdoljak.

Na konferenciji za medije najavljen program 12. Weekend media festivala
1/9

Festival otvara čelnik Tag Heuera i Hublota Jean-Claude Biver koji će održati predavanje o tajnama vođenja luksuznih brendova. Sara Fischer iz Axiosa ispričat će, pak, zašto američki predsjednik Donald Trump počinje dan tvitom gdje proziva njezinu medijsku kuću, a Sarah Marshall iz Voguea objasnit će kako se taj magazin uspio transformirati te kakav odnos ima s publikom.

U Rovinj također stižu i Rena Effendi, nagrađivana fotografkinja National Geographica, te Pete Radovich, dobitnik 37 Emmyja, a predavanje će održati i marketinški lideri Jörg Riommi iz Publicis Grupe i AJ Coyne iz BBDO Australija.

Što se tiče panela, organizatori ističu da posjetitelje očekuju brojne zanimljive teme i sudionici. Tako će Severina, Tonči Huljić, Stefan Đurić Rasta i Relja Milanković Reksona raspravljati na panelu “Ko to tamo peva? – Novi val glazbenih trendova u regiji”, a panel-diskusija “Svi predsjednikovi ljudi” okupit će vodeće novinare i PR-ovce koji će raspravljati o tome kako komuniciraju političari. O političkim komunikacijskim promašajima bit će, pak, riječi na panelu “Seks, laži i nekretnine”.

Također, raspravljat će se o razlozima odlaska ljudi na rad u inozemstvo te o umjetnoj inteligenciji. Od ostalog sadržaja tu su razne izložbe, predstavljanje knjiga, satovi joge, program za djecu...

– Osim po sjajnim predavanjima i panelima, Weekend Media Festival poznat je i kao mjesto najboljih partyja, a izvođače predvode Let3, Diskobajagi, Električni orgazam i Piloti. Također, uz njih će nastupati i najjače DJ snage – rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije