Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija u 10 zemalja

U kampanji HTZ-a Čilić, Duvnjak, braća Sinković, Ivica Kostelić...

Tokio: Marin Čilić i Ivan Dodig izborili finale muških parova
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
04.10.2021.
u 18:34

Marin Čilić se pridružio kampanji pod nazivom “Thank you for your trust”

‘Thank you for your trust’ naziv je nove promotivne kampanje Hrvatske turističke zajednice, koja je pokrenuta na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Kampanja se provodi u deset zemalja iz kojih je ove godine došlo najviše turista – Njemačkoj, Sloveniji, Poljskoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Italiji, Nizozemskoj i Francuskoj.

Cilj nove kampanje Hrvatske turističke zajednice je nakon ljeta dodatno skrenuti pozornost na Hrvatsku te kroz pozitivna iskustva gostiju, influencera, blogera, fotografa i novinara koji su ove godine boravili u našoj zemlji, svima zahvaliti što su odabrali Hrvatsku. Kako bi kampanja bila što autentičnija i uvjerljivija, koriste se stvarni dojmovi i preporuke gostiju, kao i fotografije iz Hrvatske. Svoje dojmove o odličnom odmoru u Hrvatskoj podijelili su tako talijanski influenceri Ema Kovač i Gennaro Lillio, poljski bloger Wojtek Tyluś, austrijski fotograf Christian Freiwald, mađarski bloger Élő Bence, francuski glazbenik i DJ Jean-Marie K. itd. U kampanju su se uključili i naši sportaši Marin Čilić, Domagoj Duvnjak, Dario Šarić, Sandra Perković, braća Sinković, braća Fantela, Ivica Kostelić, Ivan Buljubašić, Dina Levačić, Barbara Matić, Ana Đerek...

„Kampanju ćemo provoditi tijekom listopada, a riječ je o nastavku glavne pozivne kampanje „Trust me, I’ve been there“, koju smo uspješno proveli tijekom ljeta i koja je ostvarila izvrsne rezultate”, ističe direktor HTZ-a Kristjan Staničić. Otkriva da je Hrvatsku u 2021. posjetilo oko 11 milijuna stranih gostiju.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije