Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Gospiću održani Regionalni dani EU fondova

U Gospiću održani Regionalni dani EU fondova
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
10.10.2018.
u 11:39

Besplatne edukacije namijenjene svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova održale su se 9. listopada 2018. u Kulturno informativnom centru Gospić

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Besplatne edukacije namijenjene svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova održale su se 9. listopada 2018. u Kulturno informativnom centru Gospić. Manifestaciju su pozdravnim govorima otvorili pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Davor Huška i Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije. Po završetku uvodnih govora održala se panel diskusija „Razvoj Ličko-senjske županije korištenjem EU fondova za poticanje investicija“ na kojoj su sudjelovali Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije; Vladimir Tomaić, direktor tvrtke Commerce d.o.o., Ivana Starčević, v.d. Voditelja LAG-a LIKA i Martina Šuper Štampar, ravnateljica Razvojne agencije Ličko-senjske županije.

Aktualne natječaje i mogućnosti financiranja u području poduzetništva, energetske učinkovitosti i poljoprivrede predstavili su Željka Šutalo iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i Ines Ličina iz HAMAG BICRO-a. Na kraju edukativnog dana je Goran Zečić iz tvrtke CORE Consulting održao radionicu „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj“ na kojoj su sudionici imali priliku saznati kako pripremiti projektnu dokumentaciju.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Svi zainteresirani za nadolazeće besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu


Više informacija na: info@danifondova.eufondovi@mrrfeu.hr  ili na tel. 01/63 26 033.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije