Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šire se i dalje

Surf’n’Fries otvorio prvu franšizu i u Gruziji

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
11.04.2019.
u 10:13

U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije deset godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i gruzijsku premijeru.

Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusa.

– George, naš gruzijski franšizer, vrlo dobro poznaje lokalne navike, a ideja mu je proširiti mrežu SnF objekata i na sezoske. U okolici grada nalazi se nekoliko atraktivnih jezera koja odlično funkcioniraju tijekom ljetne sezone pa se polako priprema teren za postavljanje novih objekata. No prvo ćemo prvi postaviti na sigurne noge – kaže Polić.

U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije