Naslovnica Biznis Potrošač

Što kad ne možete platiti ratu svog stambenog kredita

Rješenje leži u besplatnim kreditima Ferratum banke!
11. veljače 2019. u 10:39 958 prikaza
Ferratum banka
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Napokon ste se odlučili za vlastiti stan, umorni od podstanarstva, stalnog seljakanja ili života u roditeljskoj kući, ali iako je vaš financijski plan bio precizan, mogu se dogoditi neplanirani troškovi koji će ugroziti plaćanje mjesečne rate stambenog kredita. Na žalost, svaki propušteni mjesec donosi neplanirane kamate. Ne samo to, ako redovito ne plaćate stambeni kredit, riskirate ovrhu kojom vam se taj stan može i oduzeti. Što onda učiniti kada shvatite da ste ovaj mjesec kratki s novcem i da ne možete platiti ratu stambenog kredita?

Rješenje leži u besplatnim kreditima Ferratum banke! Besplatne kredite Ferratum banke mogu ostvariti svi novi korisnici koji podignu bilo koju vrstu kredita do 4000 kn na rok otplate do 30 dana. Tad ostvaruju mogućnost za 0 kn troškova bankovne naknade. Umjesto da riskirate visoke kamate ako propustite platiti ratu stambenog kredita, podignite novac kod Ferratum banke i prođite bez ikakvih kamata!

Besplatni krediti spašavaju u svim situacijama

Brze pozajmice Ferratum banke možete dobiti bez puno komplikacija, u samo par klikova mišem i to iz udobnosti vlastitog doma. Sve što trebate učiniti je ispuniti online prijavnicu i odabrati iznos i rok vraćanja kredita. Unesite i tražene osobne podatke te izvršite upload ostale dokumentacije. To su fotografija obje strane osobne iskaznice, fotografija obje strane kartice tekućeg računa i fotografija osobne iskaznice pored lica podnositelja zahtjeva.

Ferratum banka | Autor : Promo/Eva Virc Foto: Promo/Eva Virc

Ako imate bilo kakvih problema kod prijave ili niste sigurni što vam je točno činiti, obratite se Ferratumovoj korisničkoj podršci. U slučaju da ste poslali nepotpunu dokumentaciju, također će vam se javiti. Nakon što se provjere podaci, banka će vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog, s potvrdom o Jamstvu, pošaljete natrag e-mailom. Nedugo nakon poslane dokumentacije, Ugovora i potvrde, u kratkom vremenu možete očekivati novac na svome računu.

Pogodnosti za postojeće korisnike

Ako ste postojeći korisnik banke i treba vam pomoć kod otplate stambenog kredita, iskoristite posebnu ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu za sve kredite s rokom otplate do 30 dana. Uz besplatne kredite i 0% naknada na troškove kredita za nove korisnike, ovo je najbolji i najisplativiji kredit kojeg možete podići! Ne zamarajte se kamatama, bankovnim naknadama i ostalim računicama kada dobivanje novca od Ferratum banke može biti brzo, jednostavno i besplatno.

Prijavite se online prijavnicom i ne brinite što će se dogoditi ako vam koji mjesec pomanjka novca za isplatu rate stambenog kredita. Ferratum banka će se pobrinuti da zadržite svoj topli dom i ne brinete hoćete li ostati bez njega, bez obzira kakve neplanirane troškove imali taj mjesec. 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?