Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

S&T Hrvatska postaje SAP Partner Center of Expertise

S&T Hrvatska
PR
Autor
PR članak
17.07.2012.
u 09:24

S&T je udovoljio svim uvjetima koje SAP postavlja svojim partnerima, pod čime se prvenstveno misli na velik broj specijalizacija za široki portfelj naprednih SAP tehnologija

S&T i SAP ojačali su svoje partnerstvo pridruživanjem S&T Hrvatska elitnoj grupi SAP partnera koji su ovlašteni za pružanje usluga podrške korisnicima u skladu sa SAP-ovim standardima.

Status „Partner  Center of Expertise“  označava najvišu razinu vjerodostojnosti na tržištu te je ujedno priznanje za poslovna dostignuća i stručnost.

S&T je udovoljio svim uvjetima koje SAP  postavlja svojim partnerima, pod čime se prvenstveno misli na velik broj specijalizacija za široki portfelj naprednih SAP tehnologija , odnos i podršku korisnicima i uspostavljenu  infrastrukturu za pružanje podrške na najvišoj razini.
 
„Tvrtka S&T Hrvatska teži stalnom učvršćivanju svoje pozicije jednog od vodećih sistem integratora u regiji. Kako bi to postigla, neprestano radimo na profesionalnom usavršavanju svojih zaposlenika, održavanju postojećih i usvajanju novih partnerskih statusa. Na taj način gradimo konkurentsku prednost i uvijek smo prisutni u tržišnoj utakmici. “ Izjavila je Zdravka Jakopec, SAP manager u  S&T Hrvatska d.o.o.
 
Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, kompetencijama, poznavanju tržišta i industrije, S&T i SAP u mogućnosti su korisnicima ponuditi savjetovanje, integraciju i implementaciju vrhunskih inovativnih rješenja razvijenih na SAP tehnologiji koja korisniku jamče maksimalnu funkcionalnost i brz povrat investicija. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?