Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suvlasnik Infobipa Silvio Kutić

Hrvatski informatički div daje dionice radnicima: 'Infobip je nastao na njihovom trudu, hvala im'

13.11.2021.
u 14:01

Suvlasnik Infobipa Silvio Kutić o pokretanju ESOP programa dodjele opcijskih dionica zaposlenicima

Ključne riječi

Komentara 5

DU
dr(Ug) Drpimir Kradezejčić
14:19 13.11.2021.

Dobro je da novi poslodavci postavljaju novu razinu korporativne kulture koju je onda prisiljena slijediti i stara tranzicijska bagra kojima tako nešto ni približno slično nikada ne bi palo na pamet. Tamo gdje se još uvijek menadžeri postavljaju dekretima iz centrale po paralelnoj zapovjednoj hijerarhiji u sjeni.

UG
ugroženi
16:19 13.11.2021.

Bravo dečki! Hrvatski informatičari, mladi, pametni, slobodnog duha, jedna od malo stvari koje istinski vrijede u Hrvatskoj. Uz to još i društveno solidarni. Kud ćeš ljepše. Ako im netko nakon svega toga može biti jalan onda mu stvarno nema spasa.

Avatar southman
southman
16:15 13.11.2021.

Hrvatska kakvu trebamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?