Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan rođendan

Saznajte zanimljive ideje za povoljnu proslavu rođendana

rođendan
Thinkstock
17.07.2012.
u 14:21

Ako ste jedna od onih koji se svake godine muče s istom mišlju – kako povoljno proslaviti rođendan, onda pročitajte naše savjete i potrošite što manje novca

Rođendani su prava prilika da se na jedan dan osjećamo najvažnijima. Nama najdraži dan u godini kada očekujemo različite vrste iznenađenja iziskuje i određeni budžet za proslavu. Prijatelji i obitelj su uvijek na popisu onih koje želimo počastiti te nam je cilj okupiti sve one koji nam nešto znače u životu i s kojima želimo podijeliti rođendansku sreću. Mnogi ponekad ne znaju kakvu bi proslavu organizirali zbog financijskih nemogućnosti. Međutim, ipak ne treba uvijek svaka zabava pa i rođendanska zahtijevati prevelike iznose. Donosimo vam nekoliko ideja koje su svakome dostupne i financijski prihvatljive. 

Piknik - ako postoji neko lijepo mjesto u prirodi, u blizini vaše kuće ili omiljeno mjesto vas i vaših prijatelja onda se možete zaputiti tamo. Za ovakvu vrstu zabave ne trebaju vam veći novčani iznosi već možete potrošiti minimalni novac kako bi napravili lagane zalogajčiće. Svatko može ponijeti od doma društvene igre, a za slatke zalogajčiće možete izabrati popularne bruschette. Izabrali smo varijantu s tikvicama. Za ovo jelo trebat će vam kruh, maslinovo ulje, režanj češnjaka, tikvice i rajčice, a recept možete pronaći na portalu Gastro.hr. Koliko će vas to koštati, sve ovisi o tome koliko ćete gostiju pozvati. Ovo je vrlo povoljna verzija popularne bruschette koja će zasladiti svaki vaš rođendanski trenutak.
Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Piknik – ako postoji neko lijepo mjesto u prirodi, u blizini vaše kuće ili omiljeno mjesto vas i vaših prijatelja onda se možete zaputiti tamo. Za ovakvu vrstu zabave ne trebaju vam veći novčani iznosi već možete potrošiti minimalni novac kako bi napravili lagane zalogajčiće. Svatko može ponijeti od doma društvene igre, a za slatke zalogajčiće možete izabrati popularne bruschette. Izabrali smo varijantu s tikvicama. Za ovo jelo trebat će vam kruh, maslinovo ulje, režanj češnjaka, tikvice i rajčice, a recept možete pronaći na portalu Gastro.hr. Koliko će vas to koštati, sve ovisi o tome koliko ćete gostiju pozvati. Ovo je vrlo povoljna verzija popularne bruschette koja će zasladiti svaki vaš rođendanski trenutak.

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije