Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opoziv

S tržišta se povlači Krema za kuhanje od soje Provamel

trgovina
Pixabay
19.08.2021.
u 13:58

Iz Ministarstva navode da proizvod nije u skladu s EU Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

Ministarstvo poljoprivrede priopćilo je u četvrtak da se povlači s tržišta Krema za kuhanje od soje 250ml Provamel, belgijskog proizvođača Alpro C.V.A,  zbog utvrđenog etilen oksida u aditivu tog proizvoda. Krema za kuhanje od soje 250ml PROVAMEL, koja se povlači s tržišta, je sljedećih datuma roka trajanja:  22/11/2021, 13/12/2021, 24/01/2022, 14/02/2022, zbog etilen oksida u aditivu korištenog u proizvodnji.

Proizvođač je  Alpro C.V.A., Belgija, veleprodaja je Udea BV, Nizozemska, a proizvod stavlja na tržište: BIOVEGA Zagreb. Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.

Iz Ministarstva navode da proizvod nije u skladu s EU Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla. Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na mrežnim stranicama subjekta https://biovega.hr/izjava-o-povlacenju-proizvoda/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije