Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Razvojni potencijali automobilske industrije na hrvatskom tržištu

Razvojni potencijali automobilske industrije
25.02.2020.
u 11:50

Konferencija će se održati 18. ožujka 2020. godine u 10h u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu

Međimurska županija u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Večernjim listom ogranizira konferenciju „Razvojni potencijali automobilske industrije na hrvatskom tržištu“ koja će se održati 18. ožujka 2020. godine s početkom 10h u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje (Ulica bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec).

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o potencijalima ekspanzije automobilske industrije na hrvatskom tržištu te o važnosti obrazovnog segmenta za razvoj ove značajne grane industrije.

Osim panel diskusija na konferenciji će se također održati nekoliko stručnih prezentacija o mogućnostima i prednostima Međimurske županije za privlačenje autoindustrije te o Industriji 4.0.- Digitalizacija autoindustrije: stručno obrazovanje kadrova u upravljanju industrijski robotiziranih procesa.

Iako za razliku od većina država Europske unije Hrvatska nema proizvodnju automobila na svom teritoriju, u hrvatskoj automobilskoj industriji radi tisuće osoba te je upravo cilj konferencije ukazati na neiskorištene potencijale za razvoj ne samo međimurskog kraja nego cijele Hrvatske koje uz sebe nosi ozbiljna autoindustrija.

Program konferencije pogledajte ovdje.

Prijavite se možete ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije