Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Raste potražnja za novogradnjom s vlastitim dvorištem u predgrađu

Nepredvidiva vremena pokazala su nam smjer u kojem trebamo ići. Kupci žele vrhunsku izvedbu i komadić zelenila u mirnijoj sredini – poručuju iz tvrtke Neomax nekretnine.
27. rujna 2021. u 16:51 1246 prikaza
Neomax nekretnine
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/10

Godinu dana nakon uspješno realiziranog Projekta Aleja tišine – modernih dupleks obiteljskih kuća u Dugom Selu – tvrtka Neomax nekretnine ove jeseni započinje s novim projektom. Dva niza od po tri kuće gradit će u neposrednoj blizini završenih dupleksa gradeći tako novo naselje modernih obiteljskih kuća s prostranim okućnicama.

Projekt Starčevićeva investitori su smjestili na ekskluzivnoj lokaciji u Dugom Selu, u Ulici Ante Starčevića, urbanoj sredini nadomak svih sadržaja koji će vam olakšati svakodnevicu, a istovremeno okruženoj zelenilom i šumom.

Neomax nekretnine | Autor : Promo Foto: Promo

Svaka od stambenih jedinica sastoji se od ulaznog hodnika, spremišta, open space dnevnog prostora iz kojeg se izlazi u prostrana dvorišta te toaleta. Stubišta osvjetljena dnevnim svjetlom vode na kat na kojem se nalazi vešeraj, prostrana kupaona, master soba te dvije dječje sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon ukrašen custom made brisolejem. Želja investitora prilikom projektiranja bila je pomno iskoristiti svaki centimetar prostora kako bi prostor bio praktičan i lako namjestiv. Tako primjerice dječje sobe, nakon namještanja namještajem standardnih dimenzija, nisu skučene, već ostaje i dovoljno mjesta za igru.

U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola, dječji vrtići, ljekarne, dom zdravlja, trgovački centri, željeznički kolodvor, dok se u gradu nalaze i srednja škola sa brojnim smjerovima te osnovna i srednja glazbena škola, razne instituicije, sportski klubovi, kulturni sadržaji…

Neomax nekretnine | Autor : Promo Foto: Promo

Iako je riječ o kućama u nizu, za razliku od većine sličnih projekata, Neomaxove kuće pozicionirane su tako da su terase različito pozicionirane osiguravajući tako intimu i mogućnost maksimalnog uživanja u prostranim dvorištima. Naime, upravo su dvorišta veličine od 130 do 170 m2 Neomaxov najveći adut koji je privukao i sve dosadašnje kupce. Nepredvidive elementarne nepogode i globalna pandemija u posljednju godinu-dvije pokazali su nam da vlastito dvorište i novogradnja vrhunske izvedbe više nisu pitanje luksuza, već sigurnosti.

Ukoliko svojoj obitelji želite pružiti mirniji život dovoljno blizu metropole, a opet dovoljno daleko od njene hektičnosti, pozivamo Vas das nas posjetite i sami se uvjerite u sve navedeno.

Više informacija potražite na internetskoj stranici www.neomax.hr.

Neomax nekretnine | Autor : Promo Foto: Promo

INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Filmska priča volontera iz domaće kompanije: 'U 10 godina smo prošli smijeh i suze'
ohr
OHR SAVJETNIK
Ljudsko tijelo čini impresivne stvari: Regeneracija ovog unutarnjeg organa započinje u roku od nekoliko sati od prepoznavanja oštećenja