Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širi prihvat

Prvi put plaćen račun karticom iz Koreje

07.07.2015., Zagreb - Putnici i turisti na zagrebackom autobusnom kolodvoru. Helen i Timmy. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
10.07.2015.
u 07:00

Svojim će karticama moći plaćati u svim dućanima s oznakom Diners Cluba, a na 59 prodajnih mjesta mogu ostvariti i kupnju s popustom od deset posto

U zagrebačkom Muzeju prekinutih veza jučer je prvu transakciju karticom korejskog izdavatelja BC Carda platio In Cheol Park, direktor marketinga BC-a.

Time je u praksi počela suradnja Erste Card Cluba i najraširenijeg kartičarskog brenda u Koreji koji broji 7,5 milijuna korisnika. S obzirom na to da se broj turista koji dolaze u Hrvatsku iz te zemlje od 2010. povećao čak 13 puta, izdavatelji kartica i Hrvatska turistička zajednica žele im olakšati potrošnju.

Svojim će karticama moći plaćati u svim dućanima s oznakom Diners Cluba, a na 59 prodajnih mjesta mogu ostvariti i kupnju s popustom od deset posto. Posrijedi su mahom muzeji, suvenirnice i restorani. Uskoro će i tekst na cijelom postavu Muzeja prekinutih veza biti preveden na korejski jezik.

>>Erste Card Club prihvaćat će korejske kartice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije