Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijave za APN u punom su jeku, a evo zašto biste trebali provjeriti koje sve pogodnosti nudi Zaba

ZABA
13.04.2021.
u 15:40

Kupnja nekretnine poseban je događaj u životu svakog pojedinca. U tom procesu važno je imati pravog partnera.

Zagrebačka banka za svoje klijente čini sve kako bi im olakšala proces kupnje ili izgradnje novog doma. I ove godine Zaba sudjeluje u programu Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) kroz koji država subvencionira stambene kredite mlađima od 45 godina, što je jedna od najpopularnijih mjera za rješavanje stambenog pitanja velikog broja ljudi.

Za klijente, koji se upravo odlučuju na kupnju ili izgradnju nove nekretnine, Zaba je pripremila iznimno povoljne uvjete financiranja - najnižu nominalnu kamatnu stopu i dugi rok fiksnosti kamatne stope do 15 godina za kredite u kunama.

Zaba je u ovom ciklusu predala u APN daleko najveći broj zahtjeva za subvencionirane stambene kredite. Takav značajan interes, rezultat je visokoorganiziranog sustava Zagrebačke banke te rada, brzine, iskustva i stručnosti bankara koji klijentima pružaju kvalitetnu i brzu obradu zahtjeva.

U pouzdanim rukama

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade odnosno dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvenciju, Zagrebačka banka nudi niz pogodnosti. Uz najpovoljniju APN nominalnu kamatnu za kunske i kredite uz valutnu klauzulu u eurima, klijenti Zagrebačke banke mogu računati i na dugi rok fiksnosti kamatne stope (do 15 godina) za kredite u kunama, jednaku kamatnu stopu za kredite u kunama i eurima, mogućnost podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ukoliko je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura i druge pogodnosti. Subvencionirani krediti za APN realiziraju se bez interkalarne kamate.

Uspješna dosadašnja realizacija

Valja spomenuti i da je Zagrebačka banka odobrila trećinu svih isplaćenih kredita od početka subvencioniranja 2011. godine, a sve informacije o subvencioniranim kreditima i uvjetima mogu se pronaći na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije