Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poslovni i privatni računi odsad na jednom mjestu uz mHPB

mHPB
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
25.05.2017.
u 08:15

Mobilna aplikacija mHPB omogućuje pristup osobnim i poslovnim računima na jednom mjestu, a korisnicima nudi niz funkcionalnosti od uvida u stanje i detalje po računima, zadavanja i pregleda naloga i prometa do plaćanja opcijom 'slikaj i plati'

Za osvajanje tržišta iznimno su važne inicijative i inovacije što se odlično vidi na primjeru HPB-a. Pružati nove, kvalitetne i brze usluge klijentima koji su sve zahtjevniji nije lako, posebno ne banci koja poput HPB-a posluje u iznimno konkurentnom okruženju. Banka je razvojem digitalnih proizvoda prerasla u modernu i inovativnu instituciju koja ne prati već postavlja trendove, a uvođenjem novih tehnologija te brzih i jednostavnih usluga privlači nove klijente, posebno mlađe generacije.

Nakon što je mHPB za građane prepoznata kao najsuvremenija usluga mobilnog bankarstva za građanstvo u Hrvatskoj, HPB je i klijentima poduzetnicima omogućila upravljanje financijama putem mobitela i tableta.

Mobilna aplikacija mHPB omogućuje pristup osobnim i poslovnim računima na jednom mjestu, a korisnicima nudi niz funkcionalnosti od uvida u stanje i detalje po računima, zadavanja i pregleda naloga i prometa do plaćanja opcijom 'slikaj i plati' te unosa naloga skeniranjem podataka s fakture i to uz prijavu otiskom prsta na androidu i iPhone uređajima.

mHPB primjenjuje moderna tehnološka rješenja te pruža jednostavno i brzo upravljanje financijama uz najviši stupanj sigurnosti.

Želite prijaviti greške?