Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poduzetnička nagrada koja slavi uspjeh

EY Poduzetnik godine
Foto: Promo
1/4
30.10.2019.
u 15:18

U proteklih pet izdanja hrvatskog programa EY Poduzetnik godine sudjelovalo je više od 140 poduzetnica i poduzetnika

EY Poduzetnik godine najprestižnija je globalna nagrada za poduzetnike, ali ova nagrada mnogo je više od samog priznanja najboljima. Ovaj jedinstveni program u svijetu se provodi već više od 30 godina, a upravo su u tijeku prijave za šesto po redu hrvatsko izdanje. Prijave za sudjelovanje traju do 8. studenoga, a moguće su putem digitalne platforme programa.

U proteklih pet izdanja hrvatskog programa EY Poduzetnik godine sudjelovalo je više od 140 poduzetnica i poduzetnika. Njihove poduzetničke priče, uspjesi, inovativnost i postignuća svake se godine posebno promoviraju na gala večeri u sklopu koje se proglašavaju najbolji, ali i prezentiraju svi kandidati koji su se našli u konkurenciji.

„Kroz dosadašnja izdanja programa EY Poduzetnik godine imali smo prilike upoznati više od 140 domaćih poduzetnica i poduzetnika koji su svoj uspjeh izgradili na ustrajnom radu i jasnoj viziji. Ovim programom slavimo puno više od pukog poslovnog uspjeha. Slavimo ljude koji su svoju viziju pretvorili u stvarnost i pokazali da nijedna ideja nije neostvariva, da nijedan cilj nije nedostižan.“, istaknuo je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska prilikom otvaranja svečane dodjele na kojoj je titulu najboljih osvojio trojac iz tvrtke Infobip.

Foto: Arena Hospitality Group

Večer slavlja poduzetništva i tuđeg uspjeha

Sada već tradicionalno, vrhunac EY Poduzetnika godine u Hrvatskoj održava se krajem ožujka, kada se u prostoru Laube okupi više od 350 uzvanika – od samih kandidata do predstavnika domaćeg gospodarstva i renomiranih članova žirija.

U sklopu svečane dodjele predstavljaju se svi kandidati, proglašavaju finalisti i na kraju novi EY Poduzetnik godine. Ukratko, slavi se uspjeh.

Foto: Arena Hospitality Group

Jedinstvena prilika za svjetsku promociju i razvoj poslovanja

Nakon proglašenja hrvatskog EY Poduzetnika godine, kojeg će ove godine izabrati osmeročlani žiri na čelu s Emilom Tedeschijem, program ne završava. Svoju inspirativnu priču o uspjehu budući hrvatski EY Poduzetnik godine će predstaviti svijetu na globalnoj završnici u Monacu u lipnju, a što je još jedna jedinstvenost ovog programa. Tko će biti poduzetnica ili poduzetnik, koji će nakon trojca iz Infobipa sljedeći predstavljati hrvatsku na svjetskog dodjeli, saznat ćemo krajem ožujka.

Uz Raiffeisen banku kao generalnog sponzora, program se ove godine održava pod sponzorstvom Interkapital Grupe i Wiener osiguranja Vienna Insurance Group te pokroviteljstvom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske udruge poslodavaca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije