Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poduzetnici, pronađite svoje klijente uz Hrvatski Telekom!

HT
HT
PR
Autor
PR članak
30.09.2011.
u 15:27

U Hrvatskom Telekomu, za sve prijave do 31.10., možete se 2 mjeseca oglašavati na Googleu za 2 kn!

Danas je teško biti poduzetnik, budžet je sve manji, prevrće se svaka kuna. Mali i srednji poduzetnici za oglašavanje stoga sve više koriste blagodati interneta, gdje se za manje novca stiže do kupaca. Dobrim poznavanjem Google AdWordsa moguće je višestruko povratiti ulaganja. 

U Hrvatskom Telekomu sve rade za vas, i još se imate priliku dva mjeseca oglašavati za dvije kune!

U vrijeme kada su budžeti za oglašavanje sve tanji, Hrvatski Telekom naime pruža jedinstvenu priliku da za samo dvije kune svoje usluge putem Google AdWordsa oglašavate dva mjeseca. 

Vođenje kampanje oglašavanja na Googleu nije jednostavno, a kako bi izbjegli gubitak vremena i propuštene prilike, potrebno je vladati određenim znanjem. To znanje za vas imaHrvatski Telekom, koji će voditi proces vašeg oglašavanja od početka do kraja.

Promotivna ponuda vrijedi za ugovoreni period od 12 mjeseci i minimalni paket od 329 kuna. Prvih 60 dana usluga se naplaćuje 1kn/mj i može se otkazati bez dodatnih troškova. 

Škola stranih jezika West End svake sezone mora doći do novih klijenata putem oglašavanja. Pritom su tražili rješenje koje si mogu priuštiti. Čuli su za Google oglašavanje putem Hrvatskog Telekoma. U svega mjesec dana korištenja Google AdWordsa zabilježili su puno veći broj upita i prijava za programe.

Suvlasnica poliklinike 'Dr. Misir' Jadranka Misir odlučila je prepustiti Hrvatskom telekomu i Googleu da za nju odrade kampanju.  "Da biste mogli svoj proizvod ili uslugu predstaviti, morate se oglašavati", zaključuje Misir.

Za oglašavanje na internetu više nije dovoljno imati samo web stranicu, pa ni službenu stranicu na Facebooku ili Twitteru.

Sada je pravo vrijeme za isprobati koliko je Google dobar za vaš posao, jer imate priliku oglašavati se 2 mjeseca na Googleu za 2 kn.  Standardna ponuda za oglašavanje na Googleu preko Hrvatskog Telekoma koštala bi vas 900 kn, jer mjesečno oglašavanje iznosi 329 kn, te inicijalni fee 300 kn.

Google AdWords je jedan od najbržih, najefikasnijih i najjeftinijih Googleovih programa koji vam pomaže da vas kupci pronađu dok na internetu traže vaše usluge ili proizvod. Stvar je vrlo jednostavna: Što više koristite Google AdWords, više ćete klijenata dobiti.

Što će vaš kupac vidjeti na internetu ako se odlučite na Google AdWords? Ime vaše radnje, adresu, kontakt i kratak opis vaše usluge, rečenicu koja vas ističe kao posebnog među ostalima. Ako vaša tvrtka ima web stranicu, i ona će biti prikazana u oglasu te će kupac imati prilike pobliže se upoznati s onime što nudite.

Većina poduzetnika iz turističkog sektora već je prepoznala prednost Google AdWordsa. Zašto? Riječ o alatu kojim se ne služe samo domaći kupci, nego i gosti koji su došli u Hrvatsku. Google AdWords hotelijerima, iznajmljivačima i drugim pružateljima usluga pomaže naime vrlo precizno odrediti ciljne skupine, pojedini grad, regiju ili državu u kojoj se žele oglašavati.

​2,4 milijuna Hrvata koji svaki dan boravi na internetu putem Google AdWordsa može vidjeti vaše proizvode i usluge, restorane i servise. Uz pomoć Google AdWordsa to može biti lakše i jeftinije nego što ste mislili.

Ne znate se njime koristiti? U HT-u imaju stručnjake koje brinu o svemu - od izrade oglasa do vođenja kampanje. Oglase ciljano prikazuje ljudima upravo onda i kada ljudi traže Vaš proizvod ili uslugu. Promovirajte pogodnosti koje nudite svojim klijentima tijekom godine, oglasite svoj proizvod preko Hrvatskog Telekoma na Google tražilici ispunjavanjem upitnika:

Klikni ovdje za upitnik

Oglasite svoj posao i kontaktirajte HT na telefon 0800 9090, e-mail: adwords.podrska@t.ht.hr ili putem weba.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?