Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pielovih 25 godina uspješnog poslovanja

Piel
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
14.12.2015.
u 16:28

U velikoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu tvrtka Piel d.o.o. je 11. prosinca 2015. godine obilježila 25. godišnjicu svog djelovanja. Proslavi obljetnice su prisustvovali brojni poslovni partneri, arhitekti, dobavljači, kupci i korisnici usluga tvrtke iz Dalmacije i drugih regija.

Predstavnici Piela su sudionicima prezentirali presjek poslovanja firme koja se u proteklom razdoblju profilirala kao vodeći partner za ugradnju i održavanje svih vrsta dizala u Dalmaciji. Za uspješan razvoj, geografsku ekspanziju na nova tržišta i postignute rezultate je zaslužan tim od 20 stručnih i iskusnih djelatnika i dobra poslovna suradnja s ovlaštenim projektantima za projektiranje dizala. Zahvaljujući njihovoj stručnosti tvrtka klijentima nudi cjelovito rješenje optimalnog vertikalnog transporta, od idejnog rješenja i ishođenja potrebne dokumentacije do ugradnje i servisiranja dizala. Unatoč krizi i padu građevinske djelatnosti, Piel je u 2015. godini ugradio 61 novo i servisirao preko 650 liftova u stambenim i poslovnim objektima, a planovi za sljedeću godinu ukazuju na pozitivan trend razvoja kroz ugradnju liftova u sektoru turizma i zgradarstva.

Predstavnici španjolske tvrtke Orona, s kojom Piel uspješno surađuje od 2011. godine, su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim partnerskim odnosom, koje je rezultiralo potpisivanjem ugovora na osnovi kojeg je Piel postao generalni zastupnik robne marke Orona na hrvatskom tržištu. Španjolski partneri priliku za povećanje obima suradnje sagledavaju u povećanim investicijama u turističke kapacitete u Hrvatskoj i poticanju energetski učinkovitog gospodarstva.

U sektoru proizvodnje dizala, Orona je jedina kompanija u svijetu s certifikatom za ekološki dizajn ISO 14006 te klasom proizvoda energetske učinkovitosti AAA. Oronina dizala najnovije tehnologije imaju jedinstveni sustav uštede električne energije što je, uz visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda, doprinijelo ugradnji preko 250.000 dizala u više od 100 zemalja svijeta.

Prisutnim hrvatskim partnerima i kupcima je prezentiran novi proizvod, model dizala kojim se raspoložive dimenzije okna maksimalno iskorištavaju za ugradnju što veće kabine dizala. Ovaj model dizala je od posebnog značaja za rješavanje vertikalnog prijevoza u postojećim objektima.

Zahvaljujući suvremenim tehnološkim karakteristikama, vrhunskom dizajnu, iznimnoj kvaliteti i konkurentnim cijenama dizala Orona, Piel će zasigurno u narednom razdoblju na referentnu listu, uz javne i poslovne objekte poput KBC-a Split, Sveučilišne knjižnice, Medicinskog fakulteta, Brodosplita, škola Kajzerica u Zagrebu, Opće bolnica Našice, POS Koprivnica, POS Osijek i Građevinskog fakultet u Osijeku, dodati nove uspješne projekte.   

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?