Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda

Otvorena samouslužna non-stop zona Erste banke

erste
Arhiva VL
14.06.2010.
u 12:41

Radi se o prvoj samouslužnoj zoni u Hrvatskoj koja je smještena izvan poslovnice neke banke.

Erste banka otvorila je Erste non-stop samouslužnu zonu u Zagrebu. Samouslužna zona dostupna je svima, a ne samo klijentima Erste banke, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. U prostoru od 23 četvorna metra nalaze se najmoderniji bankarski samouslužni uređaji čijim korištenjem financijske usluge postaju još dostupnije.

Riječ je o prvoj samouslužnoj zoni u Hrvatskoj koja je smještena izvan poslovnice neke banke, a osim osnovnih uplatno-isplatnih poslova, omogućuje i informiranje o svim proizvodima banke te brojne korisne usluge, poput plaćanja računa ili uvida u aktualnu tečajnu listu.

Erste non-stop zona obuhvaća sve osnovne funkcionalnosti tradicionalne poslovnice: uplate i isplate te plaćanje računa. Uz to, klijeti mogu u bilo kojem trenutku, putem telefona, dobiti pomoć korisničke podrške banke, koja je dostupna 24 sata, sedam dana u tjednu, rekla je direktorica Službe kartičnog poslovanja Melita Olanović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije