Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NTL otvorio novi supermarket u Lučkom!

NTL
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
11.12.2015.
u 10:47

Društvo Narodni trgovački lanac d.o.o otvorilo je novi prodajni prostor od 1.000 m2 i više od 15.000 različitih artikala na području grada Zagreba, u Lučkom.

Društvo Narodni trgovački lanac d.o.o. danas je kratkom ceremonijom otvaranja označilo početak poslovanja na još jednom prodajnom mjestu.

Na prigodnoj ceremoniji otvaranja kratak govor održali su direktor društva Narodni trgovački lanac d.o.o. g. Martin Evačić i potpredsjednik vijeća gradske četvrti Novi Zagreb g. Jadranko Baturić.

Direktor društva g. Martin Evačić pozvao je okupljene građane Lučkog da iskoriste pogodnosti asortimana koji uključuje više od 15.000 različitih artikala, te da u ovo predblagdansko vrijeme isprobaju odlične akcije koje je NTL pripremio. “Želio bih naglasiti da je specifičnost Narodnog trgovačkog lanca pretežita suradnja s hrvatskim proizvođačima čiji su brandovi na policama naših prodajnih mjesta zastupljeni u najvećoj mjeri, više od 70%“ rekao je g. Evačić.

Novi prodajni prostor blagoslovio je i župnik župe sv. Ivan Nepomuk, a sam prostor proglašen je otvorenim simboličnim puštanjem NTL crvenih balona punjenih helijem.

Svi prisutni kupci i gosti pozvani su da ovo prodajno mjesto uvaže kao mjesto svojih stalnih, dnevnih i tjednih kupovina, a društvo Narodni trgovački lanac potruditi će se osigurati kupcima najbolju ponudu i najniže cijene .

Želite prijaviti greške?