Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Najnovija mehanizacija, razna natjecanja te novi veliki sajamski restoran

Najmlađi će moći uživati i u zabavnom parku, a pripadnice ljepšeg spola u reviji Etno nakita
18. ožujka 2019. u 15:00 102 prikaza
Bjelovarski sajam ​​​​
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Na ovogodišnjem Proljetnom sajmu u Bjelovaru očekuje se još veći broj izlagača, kao i novih izlagača te najveća ponuda opreme za šumarstvo i drvnu tehnologiju do sada. Kao i svake godine, publiku na sajamskom prostoru u Gudovcu očekuju prezentacije različite poljoprivredne i šumarsko-drvne mehanizacije.

Dodatno su uređeni, točnije asfaltirani prostori za izlagače pa će u sajamskom prostoru izlagati kompanije, udruge i proizvođači koji su svojim poslovanjem zauzeli visoko mjesto u segmentu poljoprivrede, ali i u svim drugim granama gospodarstva u svojim zemljama. Najavili su se izlagači iz desetak stranih država: Litve, Švedske, Slovenije, Poljske, Italije, Srbije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine….

Novost su i Sajam EU fondova koji će se održati u Paviljonu 4, Licenciranje grla hladnokrvnjaka u organizaciji Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka te sajamski restoran koji će ugostiteljsku ponudu podići na više razine.

Već tradicionalno, uz zabavni park za djecu, u suradnji s različitim izlagačima i Udrugama bit će organizirana razna natjecanja i zabavni sadržaji poput „Gudosječe“ koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja, a za pripadnice ljepšeg spola biti organizirana revija Etno nakita.

Sadržaj omogućio Bjelovarski sajam ​​​​​

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj