Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

mojaRBA, mobilna aplikacija koja prati tvoj financijski tempo

Preuzmi odmah, aktiviraj novu aplikaciju i preseli svoje financije na pametan telefon!
20. siječnja 2020. u 10:00 62 prikaza
mojaRBA
Foto: Promo

mojaRBA stigla je u grad. Ambiciozno, ispunila je sva očekivanja! Viđena je kako u prepoznatljivom crno žutom koloru lakoćom ostvaruje sve naloge na koje nailazi. Neograničeno prikazuje transakcije po računima i karticama, kroz nekoliko klikova dijeli IBAN u barkod formi te pruža mogućnost zadavanja ponavljajućeg plaćanja. Inovativnim i prozračnim dizajnom, mojaRBA donosi i pamtljivo vizualno iskustvo svima koji ju susretnu.

Sve što je u prošlosti ova mobilna aplikacija nudila, ojačala je s novim i inovativnim funkcionalnostima koje će biti odskočna daska u upravljanju vlastitim financijama. Mudro nudi unos barkoda iz fotogalerije prilikom plaćanja te čuva statistiku troškova. Praktična i jednostavna, kreirana u RBA svijetu, prilagođena za tvoj svijet. Uz tebe je dok šalješ, trošiš i plešeš kada na njezinom zaslonu ugledaš novu uplatu! Pruža ti taj RBA osjećaj.

Drži ju u džepu ili jakni, ona s lokacijom nema dvojbu jer odvažno prihvaća svaki klik, uspješno rješava tvoje zahtjeve te prati tvoj tempo svakodnevnih financijskih izbora.

Skrola transakcije, spretno kategorizira potrošnju te vodi računa o tvojim računima. Bez obzira na rotaciju Zemlje, uvijek ti je na dohvat ruke i čini sve da ostvariš mogućnosti koje nudi moderno bankarstvo.

Preuzmi odmah, aktiviraj novu aplikaciju i preseli svoje financije na pametan telefon!
mojaRBA aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje, a do 30.6.2020. ju možeš besplatno ugovoriti i koristiti bez plaćanja mjesečne naknade (akcija vrijedi za sve postojeće i nove korisnike mojaRBA mobilne aplikacije).

Doživi nikad bolje mobilno bankarstvo uz mojaRBA aplikaciju. 

Doživi taj RBA osjećaj.

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke