Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

mojaRBA, mobilna aplikacija koja prati tvoj financijski tempo

mojaRBA
Foto: Promo
20.01.2020.
u 10:00

Preuzmi odmah, aktiviraj novu aplikaciju i preseli svoje financije na pametan telefon!

mojaRBA stigla je u grad. Ambiciozno, ispunila je sva očekivanja! Viđena je kako u prepoznatljivom crno žutom koloru lakoćom ostvaruje sve naloge na koje nailazi. Neograničeno prikazuje transakcije po računima i karticama, kroz nekoliko klikova dijeli IBAN u barkod formi te pruža mogućnost zadavanja ponavljajućeg plaćanja. Inovativnim i prozračnim dizajnom, mojaRBA donosi i pamtljivo vizualno iskustvo svima koji ju susretnu.

Sve što je u prošlosti ova mobilna aplikacija nudila, ojačala je s novim i inovativnim funkcionalnostima koje će biti odskočna daska u upravljanju vlastitim financijama. Mudro nudi unos barkoda iz fotogalerije prilikom plaćanja te čuva statistiku troškova. Praktična i jednostavna, kreirana u RBA svijetu, prilagođena za tvoj svijet. Uz tebe je dok šalješ, trošiš i plešeš kada na njezinom zaslonu ugledaš novu uplatu! Pruža ti taj RBA osjećaj.

Drži ju u džepu ili jakni, ona s lokacijom nema dvojbu jer odvažno prihvaća svaki klik, uspješno rješava tvoje zahtjeve te prati tvoj tempo svakodnevnih financijskih izbora.

Skrola transakcije, spretno kategorizira potrošnju te vodi računa o tvojim računima. Bez obzira na rotaciju Zemlje, uvijek ti je na dohvat ruke i čini sve da ostvariš mogućnosti koje nudi moderno bankarstvo.

Preuzmi odmah, aktiviraj novu aplikaciju i preseli svoje financije na pametan telefon!
mojaRBA aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje, a do 30.6.2020. ju možeš besplatno ugovoriti i koristiti bez plaćanja mjesečne naknade (akcija vrijedi za sve postojeće i nove korisnike mojaRBA mobilne aplikacije).

Doživi nikad bolje mobilno bankarstvo uz mojaRBA aplikaciju. 

Doživi taj RBA osjećaj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije