Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovčanin

Mato Oberan novi je predsjednik Ceha ribara HOK-a

Mato Oberan
HOK
02.06.2014.
u 18:24

Za potpredsjednika Ceha Upravni odbor imenovao je Boška Edisona iz Zadra

Mato Oberan novi je predsjednik Ceha za ribarstvo i akvakulturu Hrvatske obrtničke komore. Na tu ga je dužnost imenovao Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore na sjednici održanoj 30. svibnja.

Vlasnik obrta Morski ribolov "Galeb" rođen je 1970. godine u Dubrovniku, gdje je završio srednju školu poljoprivrednog smjera. U ribarstvu je trideset godina, najprije kao član ribarske družine, zatim kao partner kolegi obrtniku, a od 2002. godine i kao samostalni obrtnik. Bio je dugogodišnji član i predsjednik Sekcije ribara pri Udruženju obrtnika Dubrovnik, a u mandatu 2011.-2014. bio je predsjednik Ceha ribara Dubrovačko-neretvanske županije i član Ceha ribara HOK-a. Iznimno je aktivan u radu komorskih institucija te je dobitnik niza priznanja za dugogodišnji doprinos obrtništvu Dubrovačko-neretvanske županije.

Dosadašnji predsjednik Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a Vladan Bojić početkom godine razriješen je dužnosti zbog odlaska u mirovinu, a do imenovanja Oberana funkciju vršitelja dužnosti predsjednika Ceha obavljao je Stjepan Nedoklan. Za potpredsjednika Ceha Upravni odbor imenovao je Boška Edisona iz Zadra.

>>U Saboru prihvaćena inicijativa HOK-a za pomoć obrtnicima stradalim u poplavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije