Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kriptotržište prvo u nizu Hanfinih online edukativnih predavanja

Hanfa
14.10.2021.
u 09:00

Educirajte se prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, a jedan od načina je i ova besplatna online edukacija

S obzirom na to da u posljednje vrijeme sve više raste interes za ulaganja u kriptovalute te da je njihova promocija putem interneta sve veća, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) poziva sve koji žele provjeriti koliko znaju o kriptovalutama i trgovanju na kriptotržištu da se prijave na besplatnu online radionicu na tu temu. 

Radionica će se održati 15. listopada 2021. s početkom u 10 sati, a dovoljno je prijaviti se na e-mail adresu: edukacija@hanfa.hr, nakon čega ćete dobiti povratnu e-mail poruku s poveznicom za spajanje(*). Predavanje će se održati putem aplikacije Webex, a za spajanje putem računala dovoljno je kliknuti na zaprimljenu poveznicu, dok je u slučaju spajanja putem mobilnog telefona potrebno instalirati aplikaciju.

S obzirom na to da interes javnosti za ulaganja na kriptotržištu sve više raste, s time se povećava i mogućnost gubitka uloženog novca, ali i mogućnost prijevara koje nastaju kao posljedica lažnog oglašavanja. Da ne biste i vi postali žrtvom jedne od takvih prijevara, educirajte se prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, a jedan od načina je i ova besplatna online edukacija. 

„Na prezentaciji će biti riječi o tržištu kriptoimovine i osnovama kriptotržišta te o najpoznatijim kriptovalutama, ali i o zaštiti potrošača i potencijalnim prijevarama. Nakon održane prezentacije predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore, kada ćemo moći dodatno pojasniti sve ono što gledatelje bude zanimalo. Pozivamo sve koje ova tema zanima da se odazovu i prisustvuju predavanju jer su financijska pismenost i edukacija najvažniji alati zaštite, ali isto tako i dobrih financijskih odluka“, naglasila je tim povodom Anja Tkalčević iz Sektora za sistemske rizike i zaštitu potrošača Hanfe. 

Početna financijska učionica o kriptotržištu tek je prvo u nizu Hanfinih online edukativnih predavanja, koja će održavati svakog 15. dana u mjesecu. Do kraja ove godine javnosti će biti prezentirane još dvije teme. Tako je za 15. studenoga predviđena tema prijevara na financijskim tržištima, a 15. prosinca bit će riječi o mirovinskoj štednji drugog i trećeg mirovinskog stupa, odnosno obveznoj i dobrovoljnoj mirovinskoj štednji. Za prisustvo na svim edukacijama dovoljno je poslati e-mail na: edukacija@hanfa.hr.

*broj polaznika je ograničen i u slučaju većeg interesa Hanfa će objaviti snimku radionice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije