Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijesti iz agrobiznisa

Koje voće se isplati uzgajati u Hrvatskoj

trešnje
Foto: Pixabay
09.06.2016.
u 10:16

Već duže vrijeme razmišljate isplati li se iskoristiti zemlju koju imate i baviti se poljoprivredom? Odgovor na ovo pitanje potražite na portalu agrobiz.hr

Ovaj mjesec na agrobiz.hr, u specijalu Dani voća, pročitajte što se isplati uzgajati i koje se voće najviše traži na tržištu. Saznajte koliko voća se proizvodi u Hrvatskoj, a kakvo je stanje u regiji i svijetu.

Potražite kakve su mogućnosti za potpore iz Programa ruralnog razvoja te kojih se savjeta držati pri uzgoju voća.

Je li električni traktor budućnost? Start up tim Idvorsky Electric, začetnik ideje o električnom traktoru, ušao je u samo finale prestižnog svjetskog natjecanja GIST Tech-I.  Velika im je želja surađivati s Rimac Automobilima kako bi stekli nova iskustva u dizajnu i tehnologiji. Kakvi su im planovi za budućnost pročitajte na agrobiz.hr

OPG tjedna pravi istarske kobasice koje imaju i šampionsku i zlatnu titulu. Saznajte kako napreduje i što radi OPG Franjul  te što je kod njih novo nakon sudjelovanja u Projektu Zlata vrijedan.

Znate li da hrana stvorena 3D printerom smanje globalno zatopljenja i može biti nježna prema prirodnim resursima? Napredak tehnologije doveo je do toga da se nekima omiljeni slatkiš, gumeni bombon u bilo kojem obliku, može isprintati 3D tehnologijom. Budućnost kakvu ste gledali u filmovima postala je stvarnost.

Dnevno nove vijesti i zanimljivosti iz svijete agrobiznisa i poljoprivrede čitajte na Agrobiz.hr. Potražite Agrobiz i na Facebooku i slobodno podijelite svoja razmišljanja o portalu, kao i ideje za sadržaj koji biste voljeli čitati u budućnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije