Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

Jedino što ću reći je: "Napokon!"

Jednostavno, pametno i brzo rješenje. Napokon da netko misli i na mene.
12. lipnja 2019. u 08:46 2781 prikaza
RBA bankomat
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Trči, traži parking, vraćaj se po kišobran u auto. Klasični modus operandi nategnute svakodnevnice koja, da nas i nagradi s dodatna dva sata produžetaka, ne bi nam olakšala obavljanje dnevnih zadataka.

Petnaesta po redu. Super. Izborila sam kvalifikacije za "na šalteru kroz pola sata". Toliko mi traje i parking i toliko imam i vremena da stignem izbjeći prometnu gužvu pri povratku kući."Dobra kalkulacija", promišljam. Jedanaesta po redu. Dobro je. Red se smanjuje, vremena još imam i sve stignem obaviti. Razmišljam o tome jesam li uzela svu gotovinu koju moram položiti na svoj račun.  Zadnji put sam zaboravila, pa sam dva puta morala žuriti u poslovnicu.

 "Sorry, ja sam kriv", rečenica koja mi prekida misao i u vidno polje stavlja mlađeg muškarca koji odlazi do bankomata unutar poslovnice. Klimnem glavom i odvraćam pogled, ne bi li provjerila rezultate svog približavanja šalteru na ekranu iznad. Sedma po redu. Korak bliže do šaltera. Ne obeshrabljujem se i odlučujem kratiti vrijeme listajući promo letak u banci: "Zaboravi redomat, dođi na uplatni bankomat", poruka je koju mi moja žuta banka šalje. Znatiželjno primjećujem i uz "aha" trenutak otkrivam kako na bankomat unutar poslovnice, ljudi uplaćuju novac.

RBA bankomat | Autor : Promo Foto: Promo

Četvrta po redu. Ta mi informacija više ništa ne znači, dok stojim ispred novog uplatnog RBA bankomata i na svoj kunski račun uplaćujem gotovinu. Za mene više nema čekanja u redu.

Jednostavno, pametno i brzo rješenje. Napokon da netko misli i na mene. Dodatno mi to potvrđuje i nova mogućnost bankomata putem koje mogu platiti i ratu kredita za auto i uplatiti si novac na kreditnu karticu. Kao da mi je netko pročitao misli!

Baci pogled na benefite da ne čekaš u redu kao ja:

  • Uplati gotovinu na svoj račun, kreditnu karticu ili kredit
  • Uplata moguća 24/7 neovisno o radnom vremenu poslovnica
  • Uplata odmah vidljiva na računu
  • Uplata za poslovne subjekte
ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?