Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova usluga

Izvadak iz REGOS-a moći ćete zatražiti i dobiti putem Interneta

Regos
screenshot/regos.hr
24.01.2013.
u 09:08

Građani će moći putem online obrasca postaviti upite REGOS-u za izdavanje dokumenata, izradu elektroničkih dokumenata te dostavu dokumenata elektroničkim putem

Iz REGOS-a stiže obavijest  o uvođenju nove elektroničke usluge koja će omogućiti svim građanima dobivanje Izvatka iz Registra REGOS-a i drugih dokumenata u elektroničkom obliku putem Interneta.

Građani će moći putem online obrasca postaviti upite REGOS-u za izdavanje dokumenata, izradu elektroničkih dokumenata te dostavu dokumenata elektroničkim putem, a kreiran je i novi dokument – Izvadak iz Registra na kojem su iskazani svi podaci o obračunanim plaćama, naknadama plaće i drugom dohotku te podaci o obračunanom i uplaćenom doprinosu za II. stup mirovinskog osiguranja.

Ovom uslugom omogućeno je izdavanje Izvatka bez odlazaka na šaltere ili slanja zahtjeva poštom, bez dodatnih troškova, priopćeno je iz REGOS-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije