Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE ISKAZATI ZAHVALNOST

Splitski taksisti besplatno će prevoziti medicinsko osoblje s posla i na posao

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
23.03.2020.
u 10:26

Vozači su opremljeni maskama, a vozila se dezinficiraju nakon svake vožnje

Splitski taksisti odlučili su besplatnim vožnjama iskazati zahvalnost doktorima i medicinskom osoblju koji se bore protiv epidemije koronavirusa.

Na inicijativu Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu i udruženja „Žuti taxi Split“, odlučili su darovati besplatne vožnje medicinskom osoblju za odlazak i dolazak s posla. Besplatne vožnje medicinsko osoblje moći će ostvariti isključivo narudžbom preko aplikacije.

- Želimo zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na svemu što čine za zdravlje i sigurnost naših građana. Svjesni smo da je u ovakvim teškim trenucima svaka pomoć dobrodošla i na ovaj način odlučili smo barem malo olakšati medicinskom osoblju koje se nesebično bori za živote hrvatskih građana. Zdravstveni djelatnici su ljudi koji obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i odgovorno i mi smo im na tome neizmjerno zahvalni - rekao je Milivoj Topić, predstavnik Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu i pozvao i ostale taksiste da slijede njihov primjer.

Siniša Đapić, dopredsjednik udruženja Žuti taxi je naglasio kako se vozila, kojim upravljaju profesionalni vozači opremljeni maskama, dezinficiraju nakon svake vožnje.

VIDEO Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?

Komentara 4

ZO
Zooltan
18:46 23.03.2020.

Bravo! ako treba svatko njima mora pomoći.

Avatar Niškorist
Niškorist
22:02 23.03.2020.

Moj naklon !

DU
Deleted user
14:49 23.03.2020.

bravo taxi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije