Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fina u Splitu od danas nudi uslugu samoposlužne mjenjačnice 0-24

Fina
22.02.2018.
u 10:08

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice moguće je razmijeniti u hrvatske kune novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte

Financijska agencija od danas u Splitu pruža uslugu razmjene strane valute u kune putem samoposlužne mjenjačnice. Mjenjački automat nalazi se na početku Marmontove ulice, u sklopu Finine poslovnice Riva i dostupan je za korištenje 24 sata dnevno.

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice moguće je razmijeniti u hrvatske kune novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 kuna. Provizija se ne naplaćuje.

Korištenje ovog uređaja je jednostavno i brzo: korisnik umeće strane novčanice u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu, a on mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Uređaj može primiti više stranih novčanica pojedine valute odjednom. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.

Samoposlužna mjenjačnica u Splitu je druga po redu koju je Fina ponudila svojim klijentima (prva je postavljena ispred Finine poslovnice u Rovinju, 1. veljače), a u planu je postavljanje još ovakvih uređaja na frekventnim lokacijama diljem zemlje.

Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, a usluge mjenjačkih poslova u svojim poslovnicama pruža od 2003. godine, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke.

Više o Finiim uslugama potražite na www.fina.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije