Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Dubravica: Većinu proizvoda radimo ručno, a s chefom koji ima Michelina unijeli smo i dašak visoke gastronomije

Smrznuti su kruhovi zbog industrijskog načina proizvodnje često vrlo kratko procesuirani, fermentacije gotovo i da nema pa su teže probavljivi, sadrže puno aditiva i kvasca, stoje smrznuti po nekoliko tjedana, suše se i narušava im se kvaliteta.
24. rujna 2021. u 13:00 13 komentara 13843 prikaza
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/12

Roast beef i brie u vrhunskom briošu koje čak pet puta prolazi kroz ruke pekarskih majstora, košarice od prhkog, ručno rađenog lisnatog tijesta s maslacem sa šljivama, klipići s maslinama, pestom od sušene rajčice i paškim sirom..., zaintrigirali bi maštu i nepca i najiskusnijih gastroznalaca. A što je najbolje, po njih uopće ne treba ići daleko, pogotovo ako ste stanovnik metropole ili njezine okolice – i nećete ih platiti stotinjak i više kuna kao u nekom pomodarskom restoranu.

PROBLEMATIČNE IZMJENE
Doznajemo: Liječnici će oduzimati vozačke dozvole, MUP odbio njihove žalbe da nisu cinkaroši
REAKCIJE NA ZAKON
Uber, Glovo i Bolt za Večernji komentirali najavu regulacije rada, javio se i poslodavac: 'To je siva zona'
Rafale
DOZNAJEMO
Prvih 12 hrvatskih pilota ide na obuku za avione Rafale
  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zzzz
    Zzzz:

    Michelin zvijezdice su u biti totalna glupost i nemaju nikakvu vrijednost, zadnju zvijezdicu je dobio rastoran u Istri koji je otvoren prije tri mjeseca, i to sve još u korana krizi, dakle taj restoran se nije ni uhodao, možda osoblje ... prikaži još!je i kuhari nisu isti kao na otvaranju, prema tome te michelin zvijezdice su smiješne, isto kao i poznati svjetski kuhari Gordon Ramsay ili Jamie Oliver koji je btw propao.

  • Avatar Majda
    Majda:

    Poznato je da bar pola Hrvata jede po Michelinovim restoranima.I meće nigdje drugdje...

  • LukasNola:

    Pljuc. Sve su to sami aditivi i nazovipoboljšivači