Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Dodijeljene nagrade MBA Croatia

MBA Croatia tradicionalno je krajem godine dodijelila svoja priznanja liderima i stručnjacima koje su članovi udruge prepoznali zbog njihovog iznimnog doprinosa u stvaranju boljeg i naprednog društva
05. prosinca 2020. u 14:45 0 komentara 184 prikaza
MBA Croatia
Foto: MBA Croatia
Pogledajte galeriju 1/4

Udruga MBA Croatia na svečanosti MBA Croatia Awardsu Zagrebu dodijelila je nagradu u kategoriji najboljeg managera/managerice Jasminki Horvat Martinović, predsjednici uprave tvrtke Wiener osiguranje, a Tani Zimmermann, suosnivačici i direktorici portala  Bazzar.hr nagradu  za poslovnu ženu 2020. godine. Nagrade su u ime udruge uručili članica i član predsjedništva udruge MBA Croatia, Stephanie Trpkov iz Svjetske  banke  te Ivan  Kurtović,  predsjednik  uprave  Inter Capitala. 

Ivana Conjar Razgovor MBA ne stvara lidere, on ih razotkriva i ohrabruje da žive svoj liderski potencijal

Tana  Zimmermann  i  Jasminka  Horvat Martinović zahvalile su struci na primljenim priznanjima.

– Priznanja koja dodjeljuje udruga MBA Croatia priznanja su koje daju naši članovi. Izborom kandidata i dodjelom nagrada nastojimo dati poticaj svima koji su učinili nešto dobro u kategorijama za koje nagrade dodjeljujemo. Tvrtka Wiener osiguranje ostvarila  je značajan rastu  ovim  izazovnim  vremenima.  Upravljanje rastom inače, a pogotovo u krizi izrazito je zahtjevan managerski posao te je stoga nagrada za najbolju managericu otišla upravo gđi Horvat Martinović – pojasnio je Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia.

Promicanje raznolikosti, uz izvrsnost, etičnost i odgovornost, jedna od glavnih vrijednosti udruge MBA Croatia. Ognjen Bagatin, zamjenik predsjednika udruge, zbog toga je izrazio zadovoljstvo da čak 40 posto članova udruge trenutačno čine žene. Ta udruga okuplja  poslovne  ljude  s  diplomom  MBA-a  te  druge  lidere  koji  promoviraju vrijednosti udruge. Njezina je misija, naglasio je Bagatin, nadahnjivati u stvaranju boljeg i naprednog društva.

Članovi MBA Croatia izabrali su gospodina Mihaela Furjana, predsjednika  uprave Plive  Hrvatska, za  najboljeg predavača u 2020. godini.

– Jedna od najvažnijih aktivnosti udruge MBA Croatia je prijenos i širenje znanja, a to radimo kroz svoja predavanja koja imamo minimalno 10 puta godišnje. Zato je nagrada za najboljeg predavača izrazito važna i ponosni smo da smo je mogli dodijeliti predsjedniku uprave Plive Hrvatska, gospodinu Mihaelu Furjanu – izjavio je Marko Ćosić, član predsjedništva udruge MBA Croatia.

Karlovac: Ministar Fuchs otvorio novu zgradu Mješovite industrijsko-obrtničke škole NA DAN UČITELJA Nagrada za najuspješnija 504 učitelja, profesora i nastavnika

MBA  Croatia nagrada za društveni doprinos 2020.  godine ide  u  ruke Mladenke Majerić, donedavnoj voditeljici udruge Crveni nosovi.

– Udruga  Crveni nosovi pomoću humora i životne radosti pruža psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, a prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama. Zato su članovi izabrali upravo gđu Majerić za nagradu za društveni doprinos – rekao je Matija Žulj, član predsjedništva udruge MBA Croatia.

Nagradu za povezivanje znanosti i poslovanja dobio je Stjepan Orešković, M+ Grupa.

– MBA Croatia dodjeljuje ovu nagradu gospodinu Oreškoviću zbog njegovog kontinuiranog djelovanja kao istraživač  i  profesor  na  nizu  svjetski  poznatih  sveučilišta  te  kao menadžeru  velikih privatnih  kompanija, međunarodnih projekata i akademskih institucija povezuje  znanost  i  poslovanje – jasan je bio Ognjen  Bagatin, zamjenik predsjednika udruge MBA Croatia.

MBA Croatia dobitnicima je dodijelila unikatne nagrade, statue koje predstavljaju logo udruge, a iste su unikatno umjetničko djelo Amelo designa. Kako bi uspješni hrvatski poslovni ljudi i poduzetnici dobili uvid što nas čeka u budućnosti te što možemo učiniti u suočavanju s izazovima koji dolaze,  predavanje je  u  sklopu  dodjele  nagrade održao Korado Korlević, futurist i astronom.

– Motivirati, odgajati i podupirati mlade, da izraze svoju darovitost, da “izrastu” u eksperte, edukatore i lidere, da oni stvaraju svijet koji dolazi. – kazao je Korado Korlević pojašnjavajući što nam je činiti u budućnosti da napravimo i ostavimo bolji svijet.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.