Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Digitalno poslovanje: Pitajte Poslovni.hr sve što vas zanima!

Pitate se kako unaprijediti svoje poslovanje i steći prednost nad konkurencijom? Doznajte u srijedu, 20. veljače, na portalu Poslovni.hr i poboljšajte svoje rezultate
18. veljače 2013. u 08:45 6 prikaza
Poslovni.hr (1)
Foto: Thinstock

U suradnji s Neuralabom, digitalnom agencijom specijaliziranom za web, mobilne aplikacije, društvene mreže i cloud usluge, Poslovni.hr organizira videochat na temu 'Digitalno poslovanje'.

Kaže se da kvalitetan informatički program vrijedi gotovo koliko i kvalitetan menadžer – unapređuje poslovanje i s manje zaposlenika donosi profit, a u srijedu 20. veljače doznajte i zašto! O toj temi govore stručnjaci iz Neuralaba i Algebre, jednog od najboljih informatičkih učilišta u Hrvatskoj. Iz Neuralaba će na tu temu govoriti Krešimir Končić i Vanja Šebek, a detalje o njima doznajte ovdje. U raspravi će sudjelovati i Marko Hrnjak, koordinator internetske promocije u Algebri. Moderator rasprave bit će novinarka Tena Škiljević.

Videochat bit će organiziran putem Google Hangouta s početkom u 12 sati te će biti dostupan na naslovnici portala Poslovni.hr.

VAŽNO! Sigurni smo da imate pitanja u vezi s digitalnim poslovanjem, pa vas pozivamo da svoja pitanja na tu temu šaljete na adresu web@poslovni.hr kako bi se stručnjaci iz Neuralaba i Algebre što bolje pripremili za obradu teme.

Pitanja možete postavljati i uživo, u srijedu, 20. veljače, u 12 sati, a sve informacije o funkcioniranju Google Hangouta saznajte ovdje.

ISTRAŽIVANJE
Zagreb nakon Bandića: Tomašević uvjerljivo vodi, ali jedno ime je pravo iznenađenje
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?