Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U BIH

Lalovca primio bh. kolega Vjekoslav Bevanda

Lalovac i Bevanda
Foto: Ministarstvo financija i trezora BiH
28.04.2015.
u 10:21

Na sastanku, kojem je nazočila i ministrica financija Federacije BiH Jelka Miličević, govorilo se o kontinuiranoj suradnji Hrvatske i BiH

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda danas je primio hrvatskog ministra financija Borisa Lalovca.

Na sastanku, kojem je nazočila i ministrica financija Federacije BiH Jelka Miličević, govorilo se o kontinuiranoj suradnji Hrvatske i BiH te izazovima s kojima se BiH susreće na putu u EU, gdje iskustvo Hrvatske može biti od višestruke pomoći, priopćili su iz Ministarstva financija i trezora. Tijekom sastanka govorilo se o konkretnim vidovima suradnje resornih ministarstava kako bi se olakšalo poslovanje gospodarstvenika iz BiH i Hrvatske.

Naglašeno je da će Hrvatska i dalje pružati podršku Bosni i Hercegovini na njezinu europskom putu.

>> Boris Lalovac: Ne želim rat, ali želim govoriti na temelju brojeva

>> Izvanredna konferencija u Vladi: Grčić i Lalovac predstavili mjere štednje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije