Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatni mali kredit: U čemu je trik?

Ferratum banka
Foto: Promo
11.10.2018.
u 08:49

Velika promotivna akcija „Posudi 4000 – vrati 4000!“ još uvijek je aktualna i sada je krajnje vrijeme da je iskoristite!

Naučili ste da u životu ništa nije besplatno i čim čujete tu riječ, zapitate se u čemu je trik? Dopustite da Vas razuvjerimo! Ferratum bank ima aktualnu ponudu u kojoj novim korisnicima nudi upravo to – besplatne kredite. Bez obzira na što ih namjeravate potrošiti, Ferratum banka daje male kredite do 4000 kuna s 0 posto naknada i rokom otplate do mjesec dana otplate.

Posudi 4000 – vrati 4000!

Velika promotivna akcija „Posudi 4000 – vrati 4000!“ još uvijek je aktualna i sada je krajnje vrijeme da je iskoristite! Novim korisnicima su osigurane najbolje pogodnosti kod dizanja kredita koje možete zamisliti.

Ovu promotivnu ponudu možete ostvariti jednostavnom prijavom putem online obrasca na stranicama Ferratum banke. Ispunjavate ga nakon odabira iznosa i roka vraćanja malog kredita. Unesite tražene osobne podatke i provjerite kreditnu sposobnost automatiziranim sustavom Instantor ili slanjem svojih podataka korisničkoj službi. Sustav Instantor značajno ubrzava prijavu i odobrenje kredita, te nudi veći iznos posudbe, čak do 10 000 kuna. Uploadajte ili pošaljite putem emaila, faksa ili WhatsAppa obostranu sliku osobne iskaznicee, Vaš selfie s osobnom iskaznicom i obostrano slikanu karticu tekućeg računa.

Pričekajte poziv korisničke podrške koja će vas obavijestiti o odobrenju kredita. Nakon toga trebate potpisati Ugovor o kreditu koji ćete poslati natrag mailom, zajedno s potvrdom o Jamstvu.

Sve što Vam preostaje je pričekati isplatu novca jer zasigurno znate na što ćete ga potrošiti.

U čemu je trik?

Ferratum banka je online banka koja ostvaruje svoje poslovanje isključivo putem Interneta, iako u Hrvatskoj nema poslovnicu. Sve transakcije i komunikacije s klijentima obavljaju se putem Interneta. Ali to ih ne spriječava da svojim klijentima daju najbolje najpovoljniji kredit.

Svojim velikim promotivnim akcijama nastoje privući nove klijente i stvoriti što veću bazu zadovoljnih korisnika.

Pri tome nisu zaboravili ni na postojeće klijente! Naime, za sve postojeće korisnike imaju aktualnu ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu! I ako već niste njihov korisnik, i ako ste njihov vjerni klijent, u svakom slučaju ostvarujete velike pogodnosti. Sve što trebate je otići na stranicu Ferratum banke i prijaviti se za bilo koju opciju koju nude njihove brze pozajmice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije