Naslovnica Biznis Gospodarstvo

BAT postao globalni partner automobilističke grupacije McLaren

Neobično povezivanje komentirao je i izvršni direktor McLaren Racinga koji je rekao da podržavaju transformaciju temeljenu na inovacijama.
13. veljače 2019. u 09:45 0 komentara 183 prikaza
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell

British American Tobacco (BAT), u čijem sastavu posluje i hrvatski TDR, ušao je u globalno partnerstvo s automobilističkom grupacijom McLaren. McLaren Applied Technologies i BAT surađivat će u razvoju baterija, naprednih materijala i dizajnu proizvoda, usmjerenima na ostvarenje BAT-ove ambicije o transformaciji duhanskog poslovanja u smjeru ponude potencijalno manje rizičnih duhanskih i nikotinskih proizvoda.

Debata: Umjetna inteligencija protiv čovjeka VEČERNJI NA VELIKOM DVOBOJU IBM-ov stroj izazvao čovjeka u debati i izgubio, ali impresionirao

S predstavljanjem novog McLaren bolida za sezonu 2019. koje je najavljeno za 14. veljače, BAT će otkriti svoju novu platformu ”A Better Tomorrow” te kao globalni partner momčadi McLaren Formule One biti istaknut na bolidima i drugim sponzorskim pozicijama tijekom cijele sezone Formule 1, u skladu s pravilima i pratećom regulativom.

– Partnerstvo promatramo kao istinsku globalnu platformu koja će dodatno istaknuti naše proizvode s potencijalom smanjenja štete koje razvijamo pod brendovima Vype, Vuse i glo. Inovacije i tehnologija podržat će našu viziju stvaranja “boljeg sutra” za naše korisnike diljem svijeta – rekao je BAT-ov izvršni direktor marketinga Kingsley Wheaton.

Šesta regionalna tehnološko-zabavna manifestacija Bug Future Show Bug future show 2019. Kraj svega što poznajemo: Tehnopriredba koja je ujedno zabavna i poučna

Izvršni direktor McLaren Racinga Zak Brown poručio je pak kako podržavaju BAT-ovu transformaciju temeljenu na inovacijama i zadovoljni su što im svojim iskustvom i ekspertizom u tome mogu pomoći.

Turistički djelatnik - izazovi i mogućnosti

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.