Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba položaja

Bivši načelnik posao dao svome sinu

'29.06.2012., Lekenik - Nacelnik Opcine Marijan Crnkoci oporavlja se o prometne nesrece koju je iozazvao 29.travnja.(ARHIVA) Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL'
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
28.11.2013.
u 19:41

Marijan Crnkoci bio je načelnik općine Lekenik

Marijan Crnkoci, bivši načelnik općine Lekenik, optužen je za zloporabu položaja jer je svom sinu, koji se također zove Marijan, preko ugovora o djelu dodijelio posao održavanja web-stranica općine Lekenik.

Događalo se to u vremenu od 2008. do 2012., a pričinjena je šteta, prema optužnici, 60.500 kuna. Crnkoci se tereti da je svom sinu dodijelio posao a da prije toga nije provjerio postoje li ponude drugih ponuđača i jesu li one povoljnije od ponude njegova sina.

>> M. Crnkoci se ispričao, prihvatio krivnju i najavio naknadu štete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?