Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žale ga

Vasići nezadovoljni Mikinim ponašanjem u kući: 'Ispada glup i siroče'

Mika
Foto: RTL
15.09.2015.
u 21:52

Ja bi mu najviše pomogla kad bi bila uz njega. Ja bi mu skuhala i on bi se uklopio pored mene, kazala je Rada Velikom bratu.

U Big Brother kući i dalje traju pripreme za vjenčanje Mandarine i Kebaba Juniora. Vasići su nezadovoljni snahom Zoricom pa im svaki Ivonin pokušaj uspješan pokušaj sabotaže svadbe izmami osmijeh na lice. 

Ipak, osmijeh brzo nestane kada na ekranu ugledaju svog sina Miku za kojeg smatraju da se nije dobro snašao u kući i da najviše trpi posljedice nestašice hrane u kući. -On za mene tu ispada glup. Tu se svi bore pa bori se i ti sine. Ako je moje dete treba da se snađe, a on se povuko i ispada kao siroče. Ako ga ne zovu on neće ni da traži ni da jede- komentirala je nezadovoljna Rada

-Ja bi mu najviše pomogla kad bi bila uz njega. Ja bi mu skuhala i on bi se uklopio pored mene. Ako Miroslav tamo ne doručkuje vi mu pripremite ili ću mu ja pripremiti pa mu vi pošaljite- kazala je brižna majku Velikom bratu koji je odlučio napraviti presedan i nahraniti izgladnjelog Miku u ispovjedaonici.

Svojim ponašanjem Mika nije razočarao samo majku nego i oca koji se bijesan okomio na suprugu Radu.
-Tvoj sin je glup do daske. Totalno glup. Šuntav. Ne zna si sam skuhat kavu. Što misli da će mu netko kuhati kavu. E pa glupane, što me uopće zanima. Nije on dijete, 23 godine ima -razbjesnio se Rade

>>10 dana Big Brothera: Evo što je dosad obilježilo sezonu!

>>Tina očarala stanare zavodničkim plesom, a onda se pojavio Mika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije