Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je tu svega

10 dana Big Brothera: Evo što je dosad obilježilo sezonu!

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/12
15.09.2015.
u 18:01

U prvih deset dana Big Brother je postao top tema razgovora šire javnosti. S obzirom na to da je već na početku uzburkao javnost, tko zna što možemo očekivati do kraja showa.

Stanari sedme sezone Big Brothera u kući su već deset dana, no toliko je događaja bilo da se čini kao da su se bez problema mogli protegnuti na cijelu sezonu. A ona će se svom kraju približiti tek pred Božić. Što nas do tada čeka, tko li će znati?! 

U prvih deset dana Big Brother je postao top tema razgovora šire javnosti. O njemu se priča na kavi, u redu za banku, a mediji su puni vijesti o stanarima. Htjeli to priznati ili ne, Big Brother je hit. 

A što je obilježilo prvih 10 dana boravka stanara u Kući u koju bi rado zavirio svaki stanovnik na Balkanu?

1. Obitelj Vasić je već u prvim satima Big Brothera postala najomiljenija obitelj na Balkanu. Skromni su, pristojni, marljivi i nevjerojatno simpatični. Uza sve to, njihove su se izjave već uvriježile u širem govoru. 

2. Steffani Banić je brbljava, luckasta Splićanka koja melje "100 na sat", ali što joj je na umu to i kaže. I upravo je zato zaradila simpatije publike. Trenutačno je smještena kod obitelji Vasić koji su u prošlotjednoj live emisiji od Big Brothera zatražili da baš ona prijeđe u njihove odaje. 

3. Mika i Giba, braća blizanci obitelji Vasić, pravi su primjer bratskog odnosa. Oni su nerazdvojni, spremni su napraviti sve jedan za drugog i time prava rijetkost u današnjem svijetu. 

4. Odnos Ervina i Steffani od starta je zaintrigirao javnost. Zbližili su se već prve večeri boravka u Kući, a onda se krenuli svađati pa miriti, pa svađati... i tako u nedogled. Trenutačno su razdvojeni, a Steffani malo bijesni od ljubomore, a malo cvili za Ervinom. To be continued...

5. Zorica se pokazala kao stanarka koja pleše kako vjetar puhne. Malo je draga, malo nije draga, ali su je stanari već sada proglasili licemjernom. 

S obzirom na to da je Big Brother praktički tek počeo, a dogodilo se već previše toga, jedva čekamo nastavak.

>>Tina očarala stanare zavodničkim plesom, a onda se pojavio Mika

>>Barbara zaprijetila Ivoni: Ako nam još jednom spomene roditelje, letjet će do Australije!

Komentara 2

ME
melinda
19:22 15.09.2015.

Niko ne gleda a svi u detalje znaju sta se desavalo

Avatar germanikus
germanikus
14:28 16.09.2015.

Nikad mi neće biti jasno da netko gleda ove Retardose!Naravno osim poklonika Madamme Vučković!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije