Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrljaji i pogledi

U Big Brotheru se rađa još jedna ljubav?

tina i darko
Foto: RTL Screenshot
1/5
16.09.2015.
u 17:52

Iako je sporni dvojac od početka blizak i u dobrim odnosima, izgleda kako tu ipak ima nešto više.

Nakon Steffani i Ervina čini se da je na pomolu još jedna romansa u Big Brother kući. 

Protagonisti potencijalne ljubavne priče su Tina i Darko, a nekoliko stanara prokomentiralo je kako bi bili savršen par.

Iako je sporni dvojac od početka blizak i u dobrim odnosima, izgleda kako tu ipak ima nešto više. Darko se u nekoliko navrata u ispovjedaonici povjerio Big Brotheru kako je Tina ukućanka koja je njegov tip djevojke, a otkrio je kako su padali i neki pogledi koje nije teško protumačiti.

Steffani je očito uočila razmjenu tih pogleda jer je, promatrajući njihovo ponašanje iz tajne kuće, rekla kako se moli da njih dvoje postanu par.

Prije nekoliko dana, mlađa sestra Šegetin pomogla je zgodnom Makedoncu s uraslim dlakama, a on je bio posebno oduševljen kada je baš ona preksinoć izvela striptiz točku na momačkoj zabavi Kebaba Juniora. Na sinoćnjoj djevojačkoj zabavi su opet bili prisni i prionuli u dugački zagrljaj koji je završio nevinim poljupcima u obraze.

Tina je potom dobacila Zorici koja se nalazila u prostoriji za pušenje da ju makne od Darka.

>>10 dana Big Brothera: Evo što je dosad obilježilo sezonu!

>>Anton u tangama, cure oduševljene na djevojačkoj

Komentara 1

VL
????
23:55 16.09.2015.

Ova kuća je idealna za primiti izbjeglice. Bilo bi korisnije za društvo i zdrav razum tv-gledatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije