Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suze od sreće

Big Brother kao Kupid: Opet je spojio Ervina i Steffani

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/8
17.09.2015.
u 13:10

Steffani je prva Ervinu iz kuće gdje je smještena s obitelji Vasić poručila da ga voli i da žali zbog svojih riječi te da se nada da će se vidjeti nakon izlaska iz kuće

Kada se činilo da će romansa između Ervina i Steffani splasnuti jednako brzo kao što se rasplamsala, Big Brother je odlučio biti Kupid. Poput goluba pismonoše razmjenjivao je poruke između Steffani i Ervina, a suza nije nedostajalo.

Steffani je prva Ervinu iz kuće gdje je smještena s obitelji Vasić poručila da ga voli i da žali zbog svojih riječi te da se nada da će se vidjeti nakon izlaska iz kuće, a kada mu je Big Brother prenio te njezine riječi, Ervin je uzvratio da joj ništa ne zamjera te da se i on raduje ponovnom susretu.

Naravno, suza sa Steffanine strane nije nedostajalo. Još je jednom pokazala da je maska vampirice koju je navukla na lice doista samo maska ispod koje se krije krhka žena.

>>U Big Brotheru se rađa još jedna ljubav?

>>Anton u tangama, cure oduševljene na djevojačkoj

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:45 17.09.2015.

koje li sramote kad je vijest iz sramotnog big brother show-a vijest na naslovnici vecernjaka....

KR
krigger
14:31 17.09.2015.

treba vas poslati u Siriju !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije